Mergi direct la conținut »
Florin Călinescu, după ce s-a spus că intră în PSD: ”Păi ce, intru noaptea ca hoţii?”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Florin Călinescu, după ce s-a spus că intră în PSD: ”Păi ce, intru noaptea ca hoţii?”

Florin Călinescu a reacționat după ce  s-a zvonit că va intra în politică și că s-ar fi înscris în PSD. Juratul de la „Românii au talent” a postat un mesaj pe contul de socializare și a făcut declarații despre acest subiect pentru antena3.ro.

„Îmi pare rău pentru prietenii acestei pagini în legătură cu asocierea mea cu diverse partide. Acum PSD. Am spus clar că voi spune cu gura mea când voi intra în vreun partid.  O minimă decenţă presupune o semnătură, o conferință de presă, fursecuri, răcoritoare, ceva… Păi ce, intru noaptea ca hoţii?!”, a postat Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

„Nu m-am înscris în PSD. Nu știu de unde a plecat zvonul ăsta, dar am bănuieli. Probabil pleacă de la faptul că mă mai întâlnesc cu Dan Tudorache, primarul de la Sectorul 1, pentru că înțeleg că acolo m-au dat înscris. Mai mănânc cu Dan din când în când, ne leagă o prietenie veche, ne leagă Rapidul. Mai mult Rapidul acum. Dar mă surprinde eficiența cu care a apărut povestea asta, pentru că am luat masa pe la 12.00, cineva a dat imediat pe goarnă. Dar în presă, ca și la procuratură, mai trebuie și dovezi, se lucrează cu probe: o adeziune, un carnet de partid, ceva. Era un banc pe vremea cealaltă. Ești gravidă? Așa și așa! Sau ai video? Așa și așa”.

„Partidul trebuie să folosească asta ca să-și facă imagine, nu? Păi ce, m-am înscris pe sub mână? Nu facem puțină audiență? PSD, PNL, USR, oricine. Nu vor să facă audiență? Am fost cândva în PNL și am luat 14.000 de voturi și le-a luat Tăriceanu și l le-a dat lui Diaconu care a obținut 9.000 de voturi și i s-a dat mandat. Dacă mă înscriu într-un partid, pentru că sunt și eu regizor și scenarist, facem un eveniment cu ștaif. Aș face și un promo. Deci da, am mâncat o ciorbă de burtă bună, iar Dan una de găină”, a declarat Călinescu, pentru antena3.ro.

Citește și

Reuniune convocată de urgenţă în Ucraina după apariţia unui video propagandistic cu o presupusă anexare a Bucovinei de către România

 

Close
Închide
  Close