Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Florin Salam și Sile Cămătaru, împăcare istorică. Interlopul și manelistul și-au călcat pe orgolii și au acceptat să colaboreze din nou
Ştiri Libertatea > Ştiri

EXCLUSIV / Florin Salam și Sile Cămătaru, împăcare istorică. Interlopul și manelistul și-au călcat pe orgolii și au acceptat să colaboreze din nou

Prieteni la cataramă până când banii le-au luat mințile, interlopul și manelistul și-au călcat pe orgolii și au acceptat să colaboreze din nou.

De Maria Apostol,

Lanțul de iubire dintre Florin Salam și Vasile Balint, cunoscut drept Sile Cămătaru, s-a rupt în urmă cu trei ani după un simplu telefon. Manelistul a fost apelat de Sile, ca de fiecare dată, să-i întrețină o petrecere privată cu melodiile lui de suflet. Era de notorietate relația lor după ce, interlopul despre care unii ar putea spune că a stat mai mult în închisoare decât în libertate l-a lansat în muzică, iar pentru asta Salam părea că îi va fi veșnic recunoscător. S-a întâmplat, totuși, ca în acel moment artistul să ceară detalii despre o petrecerea unde fusese invitat, dar mai ales despre onorariu. Sile Cămătaru a luat foc când a auzit că Salam este interesat de câți bani este dispus să-i ofere.

”La telefon, Salam i-a confirmat că vine, dar să-i spună cu cât îl plătește. Lui Sile nu i-a venit să creadă că întreabă asta, mai ales că până atunci făcuse mulți bani de pe urma lui. Salam a zis că nu cântă gratis decât pentru Nuțu Cămătaru, care s-a purtat mult mai frumos cu el, iar de-atunci Sile a jurat că o să-l umilească peste tot pe unde-l găsește”, a povestit un martor din anturajul celor doi.

Sile este liber de câteva luni, sub control judiciar, după ce a ajuns inculpat principal într-un alt dosar de proxenetism și a fost dispus să înrgoape securea războiului de dragul vremurilor de altădată. Așa că l-a invitat să-i cânte, ca în zilelele lor bune, într-un restaurant de casă. Iar la sindrofie a fost invitată și familia lui Nuțu Cămătaru, pentru ca manelistul să se simtă în largul lui. Salam a fost mult timp ”portavocea” lui Nuțu Cămătaru când acesta a stat în închisoare, și obișnuia să compună melodii pe baza amenințărilor pe care interlopul le avea la adresa dușmanilor săi. Mai mult decât atât, Salam a fost martor într-un dosar de tentativă de omor în care unul dinte fii lui Nuțu Cămătaru a fost cercetat.

”Pe Nuțulică îl cunosc. Sunt în relații bune cu el pentru că e fiul domnului Nuțu Cămătaru. Tatăl lui m-a lansat în muzică”, a declarat manelistul în fsața judecătorilor când a fost audiat.

 

Close
Închide
  Close