Mergi direct la conținut »
Florin Secureanu rămâne în arest preventiv. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Florin Secureanu rămâne în arest preventiv. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă

Florin Secureanu rămâne în arest preventiv. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă

Florin Secureanu rămâne în arest preventiv. Decizia a fost luată vineri de Curtea de Apel Bucureşti și este definitivă.

Fosul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, rămâne în arest preventiv, după ce Curtea de Apel București a respins definitiv contestația medicului la decizia luată pe 10 decembrie de Tribunalul București.

Florin Secureanu este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi delapidare, ambele în formă continuată,

Florin Secureanu, care a fost demis de primarul Capitalei de la începutul scandalului este acuzat că a plătit sute de mii de euro unor companii paravan, una dintre ele fiind dizolvată de un an și jumătate. Potrivit tolo.ro, cei mai mulți bani s-au retras din 2014 și pînă în prezent, când zi de zi spitalul plătește 2.000 – 3.000 de lei cash către una dintre firme.

Sătui să mai acopere extravaganțele pe care Florin Secureanu, managerul Spitalului Malaxa, le-ar face din fondurile instituției, nevrând să mai taie facturi false și să inventeze contracte, angajații au dezvăluit sub protecția anonimatului ce se întâmplă în instituție.

Mai mult, spitalul Malaxa a plătit 9.000 de euro unei firme de bijuterii, sub pretextul că ”aceasta va curăța instrumentarul de la Ginecologie”.

Un alt aspect care a intrigat în seria dezvăluirilor a fost acela că fostul manager locuiește cu chirie într-un apartament al RAPPS, în centrul Bucureștiului, ca să aflăm acum că Secureanu a ridicat în mare secret o vilă pe două etaje într-una dintre cele mai scumpe zone din Capitală, în carierul Floreasca, după ce ar fi achiziționat o bucată de teren și o casă în paragină la un preț derizoriu.

Close
Închide
  Close