Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Ciudata poveste a vilei lui Secureanu. Managerul Spitalului Malaxa ar fi cumpărat terenul pe mărunțiș, de la o bătrână care apoi a murit otrăvită
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV / Ciudata poveste a vilei lui Secureanu. Managerul Spitalului Malaxa ar fi cumpărat terenul pe mărunțiș, de la o bătrână care apoi a murit otrăvită

EXCLUSIV / Ciudata poveste a vilei lui Secureanu. Managerul Spitalului Malaxa ar fi cumpărat terenul pe mărunțiș, de la o bătrână care apoi a murit otrăvită

Fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu este cercetat de procurori după dezvăluirile făcute de presă cu privire la modul în care a gestionat bugetul unității. Ultimul tun: o vilă în Floreasca, ridicată în condiții suspecte și ”șlefuită” pe banii spitalului.

De Maria Apostol,

Decontări pentru operații de slăbit, înmormântări și bijuterii, sunt doar câteva dintre ”investițiile” pe care Florin Secureanu le-a făcut în perioada mandatului său, pentru diverși apropiați, pe banii Spitalului Malaxa, au dezvăluit jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor. Acum, Direcția Națională Anticorupție a deschis o anchetă pentru a afla cât de mare este prejudiciul de care este acuzat fostul manager. Mai mult, Agenția Națională de Integritate s-a autoseziat și verifică modul în care Secureanu și-a dobândit averea.

Un alt aspect care a intrigat în seria dezvăluirilor a fost acela că fostul manager locuiește cu chirie într-un apartament al RAPPS, în centrul Bucureștiului, ca să aflăm acum că Secureanu a ridicat în mare secret o vilă pe două etaje într-una dintre cele mai scumpe zone din Capitală, în carierul Floreasca, după ce ar fi achiziționat o bucată de teren și o casă în paragină la un preț derizoriu. Povestea acestei case ascunde detalii ciudate. Amplasată pe strada Grădiștea Floreștilor, vila este o pată de culoare printre restul de căsuțe modeste de pe stradă, deținute de persoane în vârstă.
casa secureanu

”Acest loc, pe care se afla o casă ruinată, a fost cumpărat de Secureanu în urmă cu 10 ani de la o bătrână care a murit în condiții suspecte. S-a discutat că ar fi fost otrăvită. Totul a fost achiziționat la prețul de 10 milioane de lei vechi!”, a declarat pentru ziarul Libertatea o persoană care cunoaște povestea în detaliu. Asta în condițiile în care terenul, unul mic, ce-i drept, de aproximativ 150 de metri pătrați, este evaluat la circa 200.000 de euro.

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus
Recomandări

Anunțul stupefiant care face înconjurul lumii! Ce se întâmplă cu persoanele care s-au vindecat de coronavirus

 

Vila lui Secureanu despre care vorbim nu este terminată, pentru că ritmul în care s-a lucrat a fost foarte lent, și asta pentru că Secureanu a folosit forța de muncă de la spital, care lucra printre picături. Șeful de șantier era  un individ poreclit ”piticul Pokemon”, un bărbat mic de statură care se recomandă manager, atât la spital, dar și pe șantierul din Floreasca.

”De fiecare dată când ajungea pe șantier, Secureanu era foarte nervos, vorbea foarte urât cu toată lumea. Responsabil de șantier era piticul Pokemon care le spunea tuturor că el are funcție și de manager în spital. De o săptămână au dispărut toți. Au lăsat aici doar o pubelă, și aia adusă din curtea spitalului Malaxa”, a povestit aceeași sursă.

Am încercat să-l contactăm chiar și la domiciliu pe Florin Secureanu pentru a-și prezenta poziția, însă acesta parcă a intrat în pământ de la declanșarea scandalului, fiind de negăsit chiar și de către subordonații săi de la Malaxa.

 

Close
Închide
  Close