MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 23:19 , de Cristian Burcioiu

UPDATE / Focuri de armă după o șicanare în tafic, în Capitală. Agresorul a fost reținut

Distribuie

Focuri de armă după o șicanare în trafic, în Capitală. Un șofer, de origine arabă, a sesizat poliția, în jurul orei 17:40, că a fost șicanat în trafic, în sectorul 2, apoi unul din ocupanții celeilalte mașini a tras mai multe focuri de armă spre autoturismul său.

UPDATE, ora 23.00: Tânărul de 28 de ani care a tras cu o armă airsoft a fost reținut, fiind acuzat de amenințare și distrugere. El urmează să fie prezentat mâine la Parchet.

UPDATE, ORA 19.29. Pistolarul care l-a băgat în sperieți pe șoferul atacat – un cetățean de origine arabă -, dar și amicul său care se afla alături de el în momentul atacului consumat în trafic au fost reperați pe o stradă din Capitală și duși la audieri. Când au fost capturați, cei doi tineri au refuzat să facă vreo declarație prin care să motiveze atacul armat. Audierea lor – identificați rapid de polițiștii bucureșteni după numărul mașinii din care s-a tras asupra cetățeanului arab -,  are loc în această seară la sediul Secției 7.

Șoferul atacat, un cetățean arab

'Până în acest moment, cei doi nu au făcut nici o declarație, însă, cel mai probabil, tânărul care a tras cu arma cu aer comprimat se face vinovat de tulburarea liniștii și ordinii publice. Investigația ulterioară va stabili dacă va exista și o altă încadrare juridică. Arma nu este supusă autorizării, dar asta nu înseamnă că poate fi folosită în astfel de atacuri', ne-au spus surse judiciare.

Polițiștii din Capitală au depistat autoturismul din care s-a tras, precum și persoanele aflate în mașină. Oamenii legii au găsit și arma airsoft cu care s-a tras în mașina șicanată. Persoanele identificate vor fi duse la audieri la Secția 7 Poliție.

Pe 3 martie, un șofer a fost urmărit cu focuri de armă de polițiști, în Rahova, după ce bărbatul a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii.

Bărbatul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar oamenii legii au pornit pe urmele lui. A fost o urmărire ca în filme, în care polițiștii au tras câteva focuri de armă spre cauciucurile mașinii șoferului, înmatriculată în Marea Britanie, fără niciun rezultat. În momentul în care a intrat pe o stradă îngustă, șoferul a dat înapoi, cu intenția clară de a lovi mașina de poliție și pe unul dintre agenții care au coborât din autoturism pentru a-l captura.

 

 

Loading...
Comentarii