MENIU CAUTĂ
03 Mar. 2018 10:07

Un șofer a încercat să calce un polițist cu mașina, în cartierul Rahova. Urmărire ca în filme și împușcături în Capitală

Distribuie

Un șofer a încercat să calce un polițist cu mașina, în Rahova. Polițiștii au încercat să îl oprească pe șoferul aflat la volanul unei mașini înmatriculare în Marea Britanie, iar bărbatul, pentru a scăpa, a intrat în mașina Poliției.

UPDATE ora 10:40. Șoferul violent se numește Niculae Florin și este cunoscut polițiștilor ca hoț. Nu avea permis de conducere, astfel că polițiștii îl cercetează acum pentru conducere fără permis și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Ulterior, polițiștii vor stabili dacă acesta va fi cercetat și pentru ultraj.

Șoferului i s-au recoltat analize, pentru a se stabili dacă, la momentul producerii incidentului, se afla sub influența substanțelor stupefiante sau era băut.

Știre inițială:

Polițiștii au încercat să oprească un autoturism înmatriculat în Marea Britanie. Șoferul mașinii a încercat să fugă, dar a fost blocat în trafic. În încercarea sa de a scăpa de oamenii legii, șoferul a intrat în mașina Poliției și a încercat să îl calce pe unul din polițiști.

Polițiștii l-au somat cu focuri de armă spre cauciucuri, dar acesta nu s-a oprit. Agentul de poliție a cerut ajutorul colegilor, iar șoferul a fost prins într-un final, în casa unor rude ale sale.

„Vorbim despre un bărbat de 27 de ani, reținut sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni, tulburare ordinii și liniștii publice și conducerea fără permis. Urmărirea a fost pe mai multe străzi de pe raza Sectorului 5. A fost necesară folosirea forței', a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Numărul cazurilor de polițiști agresați în trafic s-a înmulțit în ultimii ani. La începutul acestui an, în Suceava, un polițist a fost lovit cu mașina de un șofer, care ulterior a fugit. În octombrie 2017, un polițist a ajuns la spital după ce un șofer l-a lovit chiar în timpul unei acțiuni de prindere a vitezomanilor pe un drum din județul Gorj.

Într-un scandal cu Poliția Rutieră a fost implicat, anul trecut, și Cristian Boureanu. Oprit în trafic de un echipaj de poliție, Boureanu a avut o altercație cu unul dintre agenți, pe care l-a lovit cu genunchiul.

FOTO: Arhivă


EXCLUSIV/Libianul Ahmed Othman, care i-a tăiat gâtul iubitei sale, va fi expertizat psihiatric la Penitenciarul Spital Jilava

Loading...
Comentarii