Mergi direct la conținut »
FOTO | Pregătiri la minus 6 grade Celsius pentru Parada Militară de 1 Decembrie Galerie foto
31imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Pregătiri la minus 6 grade Celsius pentru Parada Militară de 1 Decembrie

FOTO | Pregătiri la minus 6 grade Celsius pentru Parada Militară de 1 Decembrie

Repetițiile pentru Ziua Națională a României intră pe ultima sută de metri. Militarii au fost prezenți, vineri, la repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie.

Deși temperaturile au ajuns azi-noapte la minus 6 grade Celsius, zeci de dispozitive militare au plecat de la o unitate în jurul orei 4:00 pentru a se prezenta la repetiția de 1 Decembrie. Repetiția a început de la ora 10:00, iar dacă vremea o va permite, vor participa și aeronavele militare.

Foto: Vlad Chirea

Foto: Vlad Chirea

Foto: Vlad Chirea

În Capitală, va avea loc sâmbătă, 1 Decembrie, începând cu ora 08.00, o ceremonie militară şi religioasă de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I.

Apoi, de la ora 10.00, aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, cu peste 200 de mijloace tehnice şi circa 50 de aeronave, şi militari din mai multe ţări aliate sau partenere vor participa la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

Foto: Vlad Chirea

Foto: Vlad Chirea

Foto: Vlad Chirea

Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri va avea loc sâmbătă, 1 decembrie, în Piața Arcul de Triumf din București. Președintele României, Klaus Iohannis, va merge de 1 decembrie şi la Bucureşti şi la Alba Iulia, pentru a aniversa Centenarul Marii Uniri.

Foto: Vlad Chirea

Foto: Vlad Chirea

Foto: Vlad Chirea


CENTENAR SOLIDAR/ Trei pentru unul, unul pentru toți. Renăscuți din suferință: trei oameni loviți de soartă s-au cunoscut la un centru pentru persoane cu dizabilități și au devenit prieteni pe vecie


 

Close
Închide
  Close