Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

FOTOREPORTAJ | „Urmează stația viitorul, cu peronul la vot” – Flashmob inedit la metrou Unirii. Imaginile cu care oamenii sunt îndemnați să iasă la vot pe 26 mai

Mai mulți bucureșteni au organizat, marți seară, un flashmob la stația de metrou Piața Unirii din Capitală, scopul fiind acela de a le arăta oamenilor de ce este important să iasă la vot pe 26 mai, când au loc alegeri europarlamentare. 

De Eli Driu (foto),

„#tualegiviitorul” a fost sloganul afișat de participanții la flashmob, care s-au grupat în două părți. O parte din ei îmbrăcați în haine specifice perioadei comuniste, afișând poze alb-negru cu imagini care ilustrau România de dinainte de Revoluția din 1989. De cealaltă parte, erau oameni îmbrăcați ca în zilele noastre, care țineau în mâini poze color care ilustrau spitale, autostrăzi ca în Occident.

Dintr-o boxă portabilă se putea auzi în buclă mesajul „Atenție, se închid ușile! Urmează stația viitorul cu peronul la vot”.

Fotoreporterul Libertatea Eli Driu a realizat un fotoreportaj de la flashmobul inedit de aseară.

Pe 26 mai 2019 au log alegeri europarlamentare, românii fiind chemați la vot pentru a alege politicienii care îi vor reprezenta în Parlamentul European. 13 partide și alianțe și 3 candidați independenți au fost validați de Biroul Electoral Central.

Close
Închide
  Close