Mergi direct la conținut »
Furtună violentă în Timișoara. Mai multe acoperișuri, fire de curent și copaci, smulși de vântul puternic / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Furtună violentă în Timișoara. Mai multe acoperișuri, fire de curent și copaci, smulși de vântul puternic / VIDEO

Furtună violentă în Timișoara. Mai multe acoperișuri, fire de curent și copaci, smulși de vântul puternic / VIDEO

O vijelie venită din Serbia a făcut prăpăd, duminică seara, în Timișoara, precum și în mai multe localități din sud-vestul județului Timiș. Vântul a fost atât de puternic încât a smuls acoperișurile mai multor clădiri, a culcat la pământ copaci și a rupt fire de curent electric.

De Răzvan Mihalașcu,

Spre miezul nopții, furtuna a oprit Festivalul Embargo la care participau sute de oameni în localitate Dudeștii Vechi. Din cauza ploii torențiale, artiștii nu au mai putut urca pe scenă.

Spectatorii s-au adăpostit sub corturi și copertine, așteptând un moment prielnic pentru a fugi spre mașini, relatează Opinia Timișoarei.

Vântul, care a suflat cu putere, a doborât copaci și a rupt fire de electricitate. Aseară, localnicii din Sânicolau Mare au rămas în beznă. Probleme au fost și în comunele din jurul Timișoarei și în unele cartiere din oraș.

Pompierii au intervenit în Timișoara pentru a degaja mai mulți arbori prăbușiți de vijelie, dar și în localitățile Dumbrăvița, Berini, Orțișoara și Jimbolia.

Vântul a smuls un acoperiș din tablă și l-a aruncat pe stradă, în Piața Unirii din Timișoara.

Un tânăr spune că a scăpat ca prin minune, după ce a fost la un pas de a fi strivit de acoperiș.

Probleme au fost și în localitatea Comloșu Mare unde a avut loc un accident din cauza furtunii, dar și în Dudeștii Noi, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări.

Duminică seară, județul Timiș s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de fenomene meteo periculoase.


Citește și:

FOTO&VIDEO | Silviu Lung a abandonat familia Nițu, după ce a fost condamnat pentru că a omorât un om într-un accident rutier, în 2014: „Dacă ai bani și ai numele lui, se poate orice! Noi suntem niște nimeni”


 

Close
Închide
  Close