Mergi direct la conținut »
Moldova, măturată de ploi și vijelii. S-au tras 11 rachete anti-grindină
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Moldova, măturată de ploi și vijelii. S-au tras 11 rachete anti-grindină

Moldova, măturată de ploi și vijelii. S-au tras 11 rachete anti-grindină

Vremea face ravagii în majoritatea zonelor din țară.  În timp ce în Moldova au fost peste 20 de alerte de vreme rea, iar ploile au inundat sate, la malul mării a fost vreme de plajă, temperatura ridicându-se la 27 de grade Celsius.

16 judeţe din Moldova şi sud-estul ţării au fost însă până în această dimineaţă sub cod galben de vreme rea. Nori ameninţători, ca de tornadă, au fost fotografiaţi deja în câteva zone din ţară. În Iaşi şi Vaslui au fost lansate 11 rachete anti-grindină, până ce frontul atmosferic care a dus fenomene extreme a trecut graniţa României, spre Republica Moldova.

În şapte ore, meteorologii au emis peste 20 de alerte de cod portocaliu şi galben, pentru Moldova. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în Suceava, se vede cum norii se adună într-un timp foarte scurt deasupra oraşului. Parcarea gării a fost inundată în câteva minute, potrivit Observator.tv. În Botoşani, mesajele Ro-alert pentru fenomene periculoase au ajuns, însă, după furtună.

Citește și

Ce filme și seriale vedem pe Netflix în luna mai: căței filozofi, bătrâni care întineresc și prostituate îndrăgostite

Close
Închide
  Close