Mergi direct la conținut »
Gabriel Oprea a ajuns la Secţia de anchetă a magistraţilor pentru a fi audiat ca martor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gabriel Oprea a ajuns la Secţia de anchetă a magistraţilor pentru a fi audiat ca martor

Gabriel Oprea a ajuns la Secţia de anchetă a magistraţilor pentru a fi audiat ca martor

Fostum ministru de Interne, Gabriel Oprea, a ajuns, joi dimineață, la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) pentru a fi audiat, în calitate de martor.

UPDATE 16:05: În urma audierilor, fostul ministru al Apărării, Gabriel Oprea, a declarat că MApN nu a avut niciun rol în aducerea în țară a lui Nicolae Popa, fostul director al Fondului Național de Investiții (FNI).

Președintele UNPR le-a spus jurnaliștilor că „Sunt citat ca martor într-un dosar” și a adăugat că nu știe despre ce caz este vorba.

Gabriel Oprea a mai fost audiat pe 21 martie la SIIJ în dosarul Laurei Codruţa Kovesi tot în calitate de martor.

„Un cetăţean român a făcut o plângere penală unui magistrat român. Şi am fost chemat ca martor, am dat o declaraţie de martor. E un dosar în curs de cercetare”, a declarat atunci Gabriel Oprea, la ieşirea de la Secţia de anchetă.

Tot, joi, la Secția de Investigare a magistraților a ajuns pentru a fi audiat și Florian Coldea, fostul prim adjunct al serviciului Român de Informați. Acesta a cost chemat să dea declarații în dosarul fostei șefe a DNA privind extrădarea lui Nicolae Popa din Indonezia.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Citește și: Câștigătorul la Loto 6/49 și-a ridicat premiul: „Cine face ca mine, ca mine să pățească”


 

Close
Închide
  Close