MENIU CAUTĂ
27 Feb. 2018 15:41

Gabriela Firea vrea director străin la RADET: „Mă gândesc serios să organizăm un concurs internațional pentru manager”

Distribuie

Gabriela Firea vrea director străin la RADET. Primăria Capitalei ar putea organiza un concurs internațional pentru desemnarea managerului Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice (RADET).

„Mă gândesc foarte serios atât eu cât și colegii mei, am discutat și cu reprezentanții sindicatului de la RADET, că în perioadă următoare să organizăm un concurs internațional pentru un management performant internațional la RADET. Nu ne mai permitem să încercam maniere autohtone care au dat greș până acum. Nu ne mai permitem ceea ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani în care conducerea acestei regii a fost politizată și în care din cauza firmelor căpușă care s-au imbiogatit pe seamă RADET noi să avem aceste probleme”, a declarat Gabriela Firea – marți, 27 februarie – în cadrul Comandamentului de iarnă.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, recunoaște că – atunci când este ger – bucureștenii care locuiesc în sectoarele 2 și 6 sunt afectați de presiunea scăzută din rețea.

RADET a intrat în insolvență, în urma unei decizii a Tribunalului București din 5 octombrie 2016, iar în acest moment nu are un administrator special.

Majoritatea PSD-ALDE nu a reușit să-l desemneze, la ultima ședință a din Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Vă reamintim că Primăria Capitalei vrea să producă energie electrică şi termică printr-o societate proprie, după unirea ELCEN cu RADET.

Anul trecut, în decembrie, edilul Gabriela Firea a semnat un memorandum pentru realizarea unui studiu de fezabilitate în vedera modernizării rețelei RADET.


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV / Legiștii au terminat autopsia fetei ucise de libianul Ahmed Othman. Raluca a murit în doar câteva zeci de secunde

Școlile din București rămân închise până vineri, inclusiv. Vacanță prelungită de ninsoare și viscol


 

Citește mai multe despre Gabriela Firea, director, manager și radet pe Libertatea.

Comentarii