Mergi direct la conținut »
Gafe la parada de Ziua Franței de pe Champs Elysee

Gafe la parada de Ziua Franței de pe Champs Elysee. Două motociclete s-au ciocnit în timp ce realizau coregrafia pregătită cu ocazia sărbătoririi a 229 de ani de la Căderea Bastiliei, iar un jetul de fum lăsat în urmă de un avion în timpul paradei aeriene era de culoare roșie în loc de albastru.

Parada a fost prezidată, așa cum cere tradiția de președintele Emmanuel Macron, care l-a avut ca invitat special anul acesta pe premierul din Singapore. Cei doi au fost martori la micile gafe care au marcat evenimentul.

Prima dată, doi motocicliști s-au ciocnit ușor in timp ce rulau cu viteza mică în cadrul paradei. Din fericire incidentul a fost mai mult ilar decât grav. Cei doi polițiști s-au ridicat fără probleme de la pământ, și-au ridicat cu dificultate motocicletele foarte grele și au mers mai departe.

A doua gafă a marcat unul dintre cele mai așteptate momente ale paradei. Unul dintre cele nouă avioane care au format steagul Franței pe cerul Parisului, din câte trei fășii de fum colorate, primul din stânga, a lăsat în urmă un fum roșu, deși ar fi trebuit să fie unul dintre cele care lăsa fum albastru. Astfel, steagul Franței a ieșit roșu, albastru, alb, roșu.

La paradă au participat 4.290 de militari, 220 de vehicule, 250 de cai, 64 de avioane și 30 de elicoptere.


Citește și: EXCLUSIV/ Dealerii le-au păcălit pe vedete și le-au vândut droguri ”botezate”: paracetamol + cofeină + cocaină!


Close
Închide
  Close