MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Gheorghe Ștefan a fost audiat la DNA, ca martor: „Nu vreau să fiu colaborator. Vreau să se facă dreptate”

Distribuie

Gheorghe Ștefan a fost audiat la DNA, în calitate de martor. Până la această oră, nu se știe în ce dosar a fost citat fostul primar din Piatra Neamț.

Gheorghe Ștefan: Nu pot să vă dau niciun amănunt. E declarație de martor. Am răspuns la întrebările procurorului.

Reporter: Are legatura cu Arsene?

Gheorghe Ștefan: Nu cunosc.

Reporter: Perioada de detenție v-a convins să fiți un colaborator?

Gheorghe Ștefan: Credeți că îi este cuiva bine în detenție? Categoric nu a fost bine. Nu vreau să fiu colaborator. Vreau să se facă dreptate. Am de spus: când sunt chemat, sunt omul care vă spune numai adevărul.

La sfârșitul anului trecut, Gheorghe Ștefan a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție într-un nou dosar și urmează să fie judecat de Tribunalul Neamț pentru trafic de influență. Fostul edil ar fi promis că va interveni la Hidroelectrica în schimbul obținerii unei sponsorizări la echipa de fotbal FC Ceahlăul Piatra Neamţ.

În septembrie, fostul primar Gheorghe Ștefan, condamnat la închisoare în dosarul Microsoft, a fost eliberat din Penitenciarul Ploiești, după ce magistrații Tribunalului Prahova au respins apelul făcut de către procurori la decizia Judecătoriei Ploiești de eliberare condiționată a acestuia.


Samsarii imobiliari care au construit cartiere întregi ”pe persoană fizică” scapă de plata taxelor. Cum a fost posibil așa ceva și ce spune Ministerul Finanțelor

Citește mai multe despre gheorghe stefan și DNA - Direcția Națională Anticorupție pe Libertatea.

Comentarii