De Răzvan Mihalașcu,

Potrivit Business Insider, Google Pixelbook Go va avea un preț de pornire de 650 de dolari, fiind cel mai ieftin laptop lansat până în prezent de compania americană.

Noul dispozitiv va dispune de o carcasă din magneziu și va fi disponibil în două culori „doar negru” și „nu roz”, notează sursa citată.

Google a anunțat că pot fi plasate deja comenzi pentru noul laptop, însă nu a precizat când vor începe livrările.

Pixelbook Go, configurația laptopului de 650 de dolari

Reprezentanții Google susțin că laptopul Pixelbook Go va fi vândut pe piață, alături de modelul precedent Pixelbook și de Pixel Slate, modelul lansat anul trecut. Pixelbook Go a fost conceput pentru a completa portofoliul de gadget-uri al Google.

Laptopul are un preț de pornire de 650 de dolari, însă poate ajunge să coste și mai mult, în funcție de configurație.

Modelul de 650 de dolari vine cu un procesor Intel M3 din generația a opta, 8GB de RAM și un spațiu de stocare de 64GB care nu poate fi, însă, extins.

În schimb, modelul care costă 1.399 de dolari are 16GB de RAM, un spațiu de stocare de 256GB SSD și un procesor Intel Core i7. Utilizatorii pot opta și pentru un display 4K deoarece laptopul are în configurația de bază un display Full HD (1,920×1,080 pixeli).

De asemenea, Google anunță că noul laptop va dispune de un sistem rapid de încărcare prin USB-C. Lăsat doar 20 de minute la încărcat, laptopul poate fi folosit două ore. Google promite că bateria cu care este dotat Pixelbook Go permite utilizatorilor să lucreze pe acest laptop chiar și 12 ore.

sursă foto: Business Insider

Citeşte şi:

A sugrumat trei femei cu mâinile goale, apoi a vândut heroină în pușcărie, dar instanța l-a eliberat, printre altele, pentru „Programul de prevenție primară a violenței domestice”

Fabuloasa călătorie a unei românce: 5 țări și 5 vieți în 21 de ani. Cea mai intensă experiență a avut-o în Brazilia. „Lângă mine, un puști își număra banii dintr-un jaf, cu pistolul lângă el”

Istoria tristă a cabanei Caraiman, casa din vârful Bucegilor: e în paragină și a fost scoasă la vânzare pe internet cu 200.000 de euro. ”Nemulțumiții n-au decât să pună mână de la mână și să o cumpere”

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri