Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Google îl celebrează pe Steve Irwin. Vânătorul de crocodili ar fi împlinit 57 de ani

Google îl celebrează pe Steve Irwin. Vânătorul de crocodili ar fi împlinit 57 de ani

Steve Irwin a murit în luna septembrie a anului 2006, la vârsta de 44 de ani, în timp ce filma un documentar despre lumea subacvatică, lângă Marea Barieră de Corali. Prezentatorul de televiziune care a căpătat porecla de "vânătorul de crocodili" datorită documentarelor sale de pe Discovery a fost înțepat mortal în piept de o pisică de mare. 

De Andreea Radu, Vineri, 22 februarie 2019, 10:50

Google sărbătorește 57 de ani de la naşterea lui Steve Irwin cu un Doodle special: o serie de ilustrații cu prezentatorul australian. Irwin este înfățișat explorând jungle, ținând un crocodile în brațe și petrecând timpul împreună cu soția lui Terri și copiii Bindi și Robert, potrivit forbes.com.

Steve Irwin a administrat parcul dedicat animalelor sălbatice Australia Zoo

Înainte de a-și dedica viața documentarelor despre viața sălbatică, Steve Irwin a administrat parcul dedicat animalelor sălbatice Australia Zoo din Brisbane. Apoi, el a ajuns să aibă succes la nivel global prin documentarul cu 300 de episoade, „The Crocodile Hunter”.

Momentul în care Steve Irwin a fost înțepat de pisica de mare a fost surprins de cameramanul Justin Lyons. Acesta a declarat că Steve avea o rană adâncă în dreptul inimii din care țâșnea sângele. Din păcate, australianul nu a mai putut să fie salvat.

Steve Irwin, onorat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Steve Irwin a fost onorat postum cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, anul trecut, în cadrul unei ceremonii la care au participat soția lui, Terri, şi cei doi copii ai lor.

Terri Irwin, Bindi Irwin și Robert Irwin, lângă steaua de pe Walk of Fame din Hollywood a lui Steve Irwin (foto Hepta)

Vineri, la 57 de ani de la nașterea lui pe Steve Irwin, Terri a scris un articol de blog pentru Google: „Google Doodle de astăzi recunoaște viața și realizările soțului meu Steve Irwin, ale cărui eforturi de protejare a vieții sălbatice și a locurilor sălbatice au fost recunoscute ca fiind cele mai extinse până acum”.

Foto Captură Google Doodle și Northfoto


VIDEO/ La 75 de ani, Margareta Pâslaru dă lecții de modă. „Las mereu imaginația să lucreze”


 

 

 
 
Close
Close
Închide