Mergi direct la conținut »
Hoții au spart casa unui polițist! Ce au furat și care e stadiul anchetei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Hoții au spart casa unui polițist! Ce au furat și care e stadiul anchetei

Hoții au spart casa unui polițist! Ce au furat și care e stadiul anchetei

Un furt mai puțin obișnuit a avut loc în perioada sărbătorilor, mai precis în noaptea de 28 spre 29 decembrie, când niște hoți cu tupeu au spart casa unui polițist!

Polițistul „călcat” de hoți lucrează în cadrul Biroului de Investigații Criminale din Vaslui. Potrivit unor surse judiciare, prejudiciul a fost mic, de 2.500 de lei, a dezvăluit vremeanoua.ro.

A fost o încercare de intimidare?

Hoții au „palmat” 200 de euro și două laptop-uri vechi. Casa din comuna Muntenii de Jos este una modestă, fapt pentru care nu puțini sunt cei care spun că spargerea a fost mai degrabă o încercare de intimidare a polițistului, foarte apreciat la locul de muncă de către superiori.

De obicei, în perioada Sărbătorilor de iarnă, hoții ochesc vile somptuoase, ale oamenilor cu bani, iar asta ridică și mai multe semne de întrebare.

„În cauză a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări pentru prinderea autorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Aceasta este casa prădată de hoți. Proprietarul e un polițist

Aceasta este casa prădată de hoți. Proprietarul e un polițist


Detalii uluitoare ies la iveală în cazul românului înjunghiat în Londra de Revelion. Tudor păzea intrarea la „un eveniment sexual tematic”

Close
Închide
  Close