Mergi direct la conținut »
Ilie Năstase și Anghel Iordănescu intră iar în politică! Cei doi candidează la europarlamentare din partea UNPR
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ilie Năstase și Anghel Iordănescu intră iar în politică! Cei doi candidează la europarlamentare din partea UNPR

Ilie Năstase și Anghel Iordănescu intră iar în politică! Cei doi candidează la europarlamentare din partea UNPR

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunțat, sâmbătă, că pe lista UNPR pentru alegerile europarlamentare se regăsesc două nume mari din sportul românesc: Ilie Năstase și Anghel Iordănescu.

De Ioana Tomescu,

Oprea a spus, despre candidaturile celor doi, că „suntem deosebit de onoraţi să avem pe lista pentru europarlamentare doi patrioţi români, unii dintre cei mai buni ambasadori ai ţării noastre, care au susţinut şi au promovat fără încetare imaginea României în lume”.

„De astfel de oameni avem nevoie să reprezinte ţara peste tot în lume, nu de unii care după ce au fost trimişi de români în Parlamentul European au uitat că ei sunt români şi nu au făcut altceva decât să ne denigreze ţara”, a mai spus Gabriel Oprea, la Constanța, potrivit Agerpres.

Anghel Iordănescu a fost senator de Ilfov în perioada  – 

Ilie Năstase a fost și el senator, în perioada 2014-2016. El l-a înlocuit în Parlament pe Dan Voiculescu, după ce fondatorul Partidului Conservator (PC) a demisionat, când era anchetat în Dosarul ICA. Fostul mare tenismen a fost membru al PC, apoi a trecut la UNPR.

Fotografie principală: HEPTA


Citește și:

DIICOT l-a audiat pe falsul medic ginecolog de la Spitalul Ilfov după ce a aflat că a recoltat celule stem de nou născuți într-un studiu finanțat de compania elvețiană Nestle!

Close
Închide
  Close