Mergi direct la conținut »
Lidia Buble, ținta criticilor după o fotografie postată pe o rețea de socializare
Ştiri Libertatea > Ştiri > Lidia Buble, ținta criticilor după o fotografie postată pe o rețea de socializare

Lidia Buble, ținta criticilor după o fotografie postată pe o rețea de socializare

Lidia Buble a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare într-o ipostază mai puțin obișnuită, iar fanii au taxat-o imediat. Mai mult, unii cred că fotografia este prea îndrăzneață.

Prietenii virtuali  au atacat-o pe artistă din cauza poziției pe care a ales-o pentru a se poza.  Au jignit-o și i-au scris zeci de comentarii în care i-au dat sfaturi cu privire la ținutele pe care le alege.

 „Explică, te rog, poza asta, dacă ai tupeu. Sunt tare curioasă ce ne spui. Sauuu…..ți-i dor de niște comentarii urâte”; „Pe bune? Chiar ne-o arăți pe față?! N-ai nicio scuză să fii atât de nesimțită”, „Probabil așa a vrut fotograful să se vadă luna și chiloții! Apoi ne mai mirăm de ce copiază fetili?apoi sincer Lidia dragă ar trebui să te mai gândești și la părinții tăi ?te plac ca artist, dar unele poze te depășesc ??‍♀️sorry”, „Îți ador vocea și îmi plăceai foarte mult, dar mă întreb acum unde ți-a dispărut discernămîntul? Confunzi cred nonconformismul cu ridicolul. Stii… și alții confundă *Zarea* cu șampania!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și

FOTOREPORTAJ | Portret de țară. Oamenii care au bătut țara pentru 2 lei pe oră în plus la salariu, în 20 de imagini. „Vestele albastre” de la Satu Mare au venit la București!

 

Close
Închide
  Close