Mergi direct la conținut »
Lidia Buble și Răzvan Simion, ipostază plină de tandrețe. "O, Doamne, ce bine vă stă! Căsătoriți-vă o dată pentru totdeauna"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Lidia Buble și Răzvan Simion, ipostază plină de tandrețe. "O, Doamne, ce bine vă stă! Căsătoriți-vă o dată pentru totdeauna"

Lidia Buble și Răzvan Simion, ipostază plină de tandrețe. „O, Doamne, ce bine vă stă! Căsătoriți-vă o dată pentru totdeauna”

 O fotografie cu Lidia Buble și Răzvan Simion în ipostaze tandre a provocat vii reacții din partea admiratorilor acestora.

De Dana Aramă,

În imaginea respectivă, cântăreața și prezentatorul de televiziune apar într-o ipostază plină de tandrețe, care spune tot despre pasiunea dintre ei.

„Primăvara începe cu tine?”, a comentat Lidia Buble lângă poză.

Reacțiile fanilor au apărut imediat:

„O, Doamne! Ce bine vă stă! Căsătoriți-vă o dată pentru totdeauna!”, „Sunteți super-superbi’, „Sunteți cei mai frumoși, vă stă bine împreună”, „Sunteți superbi împreună”, „Frumoșilor’, „Sunteți minunați”, „Să vină bebele!”, „Răzvane, nu faci de ea”.

Lidia Buble are o relație cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion de câțiva ani.  Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață și și-a construit o vilă superbă.

Citește și: Sorina Pintea, ministrul Sănătății: „Avem 6,4%, o rată dublă a infecțiilor asociate actului medical, tocmai pentru că am început să le raportăm!”

 

Close
Închide
  Close