12 Oct. 2017 11:50

Imaginile incredibile surprinse într-o pădure din Parcul Natural Apuseni: Momentul în care un râs atacă două căprioare | VIDEO

Distribuie

Imaginile incredibile au filmate într-o pădure din Parcul Natural Apuseni: momentul în care un râs atacă două căprioare.

În videoclipul filmat în cadrul activităţillor de monitorizare a faunei, se pot observa două căprioare, care la un moment dat încep să fugă speriate, iar în urma acestora apare un râs.

Filmuleţul a fost postat pe pagina de Facebook a Parcului Natural Apuseni şi a adunat 12.ooo mii de vizualizări.

Reprezentanţii parcului au adăugat şi un comentariu postării: „Ca orice felin sălbatic râsul (lynxul) este setos de sânge şi atacă orice vietate ce-i iese în cale: de la pasărea cât de mică până la cocoşul-de-munte şi de la micile rozatoare până la ciuta de cerb”.

Parcul Natural Apuseni a fost înfiinţat în 2004, şi se întinde pe o suprafaţă de 75.784 ha. După aprecierea specialiştilor pe teritoriul parcului trăiesc 26 lupi, 12 râşi şi 21 urşi.


Imagini spectaculoase cu alpiniști utilitari pe Burj Khalifa. Cât de periculos este spălatul geamurilor celei mai înalte clădiri din lume


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 21 august 2018. Fecioarele au parte de o zi delicată
Loading...
Comentarii