MENIU CAUTĂ

Imobiliare.ro: 3 camere în vilă, 70 mp, 53.500 de euro!

Distribuie

Ți-ai dori să te muți într-un apartament nou mai spațios decât „clasicul” două camere, însă ești limitat la capitolul buget? Mai ieftine decât cele situate la etajele inferioare, locuințele amplasate la mansardă se pot dovedi o alegere inspirată pentru tine!

Acesta este cazul proprietății din imagine, disponibilă spre vânzare pe Imobiliare.ro, la un preț de 53.500 de euro. Este vorba despre un apartament situat la mansarda unui imobil tip vilă din Timișoara, zona Steaua. Acesta are o suprafață utilă de aproximativ 70 de metri pătrați și este compartimentat în trei camere (cu o înălțime generoasă pentru o mansardă). Locuința dispune de îmbunătățiri (parchet, gresie, faianță, ușă de  metal, ferestre de tip termopan etc.) și este dotată cu centrală termică individuală. De menționat este că vila a fost construită în 2010, fiind izolată termic la exterior.

Click pentru detalii despre ofertă!

Dincolo de avantajul suprafeței și compartimentării, un important punct forte al acestei proprietăți este reprezentat, desigur, de prețul foarte atractiv – care, raportat la suprafața disponibilă, ajunge la circa 760 de euro pe metru pătrat util. Acesta este un nivel foarte accesibil pentru Timișoara, care se situează, potrivit Indicelui Imobiliare.ro, pe locul al treilea într-un clasament al orașelor cu cele mai mari prețuri (medii) pe segmentul apartamentelor, după Cluj-Napoca și București.

Astfel, la finele lunii februarie, suma medie solicitată de un vânzător din orașul de pe Bega ajungea la 1.039 de euro pe metru pătrat util – valoare cu 7,1% mai mare decât cea consemnată în perioada similară din 2016, respectiv 970 de euro pe metru pătrat. Apartamentele vechi pot fi achiziționate acum, în medie, cu 1.041 de euro pe metru pătrat, iar cele noi cu 1.035 de euro pe metru pătrat.

Află mai multe despre evoluția prețurilor!

 

Citește mai multe despre imobiliare pe Libertatea.

Comentarii