Mergi direct la conținut »
Incendiu la un parc de dezmembrări auto din Prahova. Flăcările au distrus mai multe caroserii (VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incendiu la un parc de dezmembrări auto din Prahova. Flăcările au distrus mai multe caroserii (VIDEO)

Incendiu la un parc de dezmembrări auto din Prahova. Flăcările au distrus mai multe caroserii (VIDEO)

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit, duminică, în comuna Blejoi, din județul Prahova. Șase autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD acționează la fața locului, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova.

De Dragoș Tănase,

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de totală de aproximativ 1.500 metri pătraţi și s-a extins și la câteva caroserii, din totalul de 30 de caroserii, potrivit ziuaconstanța.ro.

„La incendiul de la Blejoi acţionează şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp la parcul de dezmembrări auto şi a pornit de la incendiul de vegetaţie uscată care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp. În acest moment este localizat”, precizează ISU Prahova.

Recent, un incendiu a izbucnit și la REMAT Afumați! Atunci, autoritățile au folosit sistemul RO-ALERT, pentru a avertiza populația, mai ales că fumul se îndreapta spre București. Oameni au fost sfătuiți, atunci, să stea în case!

Află cât de periculoasă este intoxicația cu fum din timpul incendiilor. Ce trebuie să știe persoanele care riscă să fie expuse și cum se acordă primul ajutor.

FOTO & VIDEO: ziuaconstanta.ro


Citește și… Incendiu puternic la un centru de dezmembări auto din Craiova. Nu sunt victime

Incendiu puternic într-un parc auto din Agigea. Focul ar fi pornit de la o rulotă/ VIDEO&FOTO

A accidentat un pieton pe trotuar și a fugit. Ca să-și șteargă urmele, a vândut mașina la dezmembrări auto, unde a fost găsită după șase zile de polițiști


 

Close
Închide
  Close