Mergi direct la conținut »
24 de persoane ucise într-un incendiu produs la un centru de reabilitare a dependenților de droguri în Azerbaijan
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > 24 de persoane ucise într-un incendiu produs la un centru de reabilitare a dependenților de droguri în Azerbaijan

24 de persoane ucise într-un incendiu produs la un centru de reabilitare a dependenților de droguri în Azerbaijan

Un incendiu a ucis 24 de persoane la un centru de reabilitare a persoanelor dependente de droguri în capitala Azerbaidjanului, Baku, spun oficialii citați de BBC News.

Imaginile făcute publice arătau flăcările care au cuprins o casă din lemn cu un singur nivel și se vedeau gamurile cu gratii prin care persoanele aflate înauntru nu puteau scăpa.

Incendiul care a izbucnit într-o cameră în care se aflau paturile pacienților a izbucnit de la o problemă a rețelei de electricitate, se arată într-un comunicat emis de guvern.

Treizeci și unu de persoane au fost salvate în timpul intervenției pompierilor și alte 24 și-au pierdut viața, a declarat Procurorul General. Dintre cei salvați, patru au fost internați în spital.


Citește și: VIDEO/”Mi-e frică, mami, că o să mor. Du-mă acasă”. Realitatea din spatele unui strigăt, o ”greșeală” într-un spital din România…


Close
Închide
  Close