10 Ian. 2018 15:12

Unui călător i s-a făcut rău, în staţia de metrou Eroilor. S-a circulat îngreunat, în sistem pendulă

Distribuie

Incident în stația de metrou Eroilor, pe 10 ianuarie 2018. Circulaţia cu metroul a înregistrat întârzieri, miercuri la prânz, după ce unui călător i s-a făcut călător și a avut nevoie de intervenţia medicilor în staţia Eroilor, potrivit unui comunicat al Metrorex.

Informăm publicul că astăzi, 10.01.2018, la ora 12:35, în trenul de metrou aflat în staţia Eroilor, linia 3, a fost raportată o urgenţă medicală, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD. Trenul a staţionat la peron până la încheierea procedurilor desfăşurate pentru astfel de cazuri. Pasagerii din trenul oprit şi‑au continuat călătoria cu un altul sosit la cealaltă linie. Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfășurat în sistem pendulă pe firul 1, între stațiile Eroilor și Grozăvești, pasagerii fiind transbordaţi la staţia Grozăvești. Din cauza staționării trenului, s-au produs depășiri ale intervalului de circulație. După preluarea călătorului de către SMURD, circulația s-a reluat în condiții normale, la ora 12:55. Călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar și din stații”, se arată în comunicat.

În urmă cu aproximativ un an, un bărbat a leșinat în metrou. Incidentul a avut loc pe Magistrala 2.

La fel, când trenul s-a oprit, bărbatul a fost scos pe peron și a fost preluat de un echipaj SMURD, chemat la fața locului.

Însă, de departe, cele mai șocante incidente de la metroul bucureștean sunt crima și tentativa de crimă, din data de 12 decembrie 2017, de pe Magistrala 1.

Atunci, Magdalena Șerban a împins-o pe Alina Ciucu pe șine, în stația Dristor 1, iar victima a fost ucisă de garnitura care tocmai intra în stație.

Cu câteva ore inainte, agresoarea a încercat același lucru și în stația Costin Georgian, dar tânara s-a ferit în ultima clipă. Iată și mărturia zguduitoare a tatălui primei victime de la metrou. „Puteam să îmi iau fiica în sacoșă'.

Vezi flmul atacului de la stația de metrou Dristor 1 și Costin Georgian! Victima a încercat să se salveze, dar a fost lovită cu picioarele în cap


CITEȘTE ȘI… VIDEO | A început sezonul reducerilor! Uite cât au scăzut preţurile hainelor şi bijuteriilor în marile magazine

Polițiștii Godină și Berbeceanu pornesc o revoltă împotriva deciziei lui Carmen Dan. 'Îl susținem pe Radu Gavriș'


 

Loading...
Comentarii