MENIU CAUTĂ
15 Dec. 2017 09:34

Mărturia zguduitoare a tatălui primei victime de la metrou. „Puteam să îmi iau fiica în sacoșă”

Distribuie

Tatăl primei victime a Magdalenei Șerban, criminala de la metrou, a făcut noi dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut fiica sa.

Înainte de a o ucide cu sânge rece pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani, la stația Dristor 1, Magdalena Șerban a încercat să ucidă o altă tânără, Anne Mary, la stația Costin Georgian. Aceasta a reușit să se salveze in extremis, însă șocul prin care a trecut a marcat-o.

Tatăl lui Anne Mary a făcut noi mărturisiri cutremurătoare despre cele întâmplate cu fiica lui.

„Reacția a fost un pic delăsătoare. Eu le-am spus de ce am venit acolo, le-am dat buletinul fetei, au spus că aveau un singur polițist și audia pe cineva. Ne-a întrebat și al doilea polițist ce s-a întâmplat. A zis să aștept. Cred că nu e tratată cu seriozitate chestia asta. Apelul către 112 s-a efectuat la 16:31, când operatoarea mă trimite la Costin Georgian.

Victima nu a fost chemată la sediul poliției metroului. Acolo am vorbit cu casiera și ea a vorbit cu poliția și ne-a trimis la Unirii. Am fost, am căutat. La 16:53 am urcat în metrou către stația Unirii. La 17:08 m-am dat jos. La 17:17 ajungem la sediul Poliției la metrou. Sunt camere care se pot verifica. Am anunțat incidentul. De la 17:17 până la 18:50 a fost un timp mort. Am intrat și a trebuit să verificăm pe camere ce s-a întâmplat. Cred că vreo 10 minute a durat.

Nu se poate așa ceva! Suntem în 2017 și când am intrat în sediul Poliției zici că eram din 1962! Alexandra nu e prea ok, nu a putut să se odihnească. Șocul a fost când am văzut imaginile împreună, este incredibil, a avut o mână care a tras-o înapoi. Puteam să îmi iau fiica în sacoșă”, este declarația făcută la un post de televiziune de tatăl primei victime de la metrou a criminale Magdalena Șerban.


Citește și: Sportul a salvat-o pe Alexandra Anne Mary Costache, prima fată împinsă la metrou. 'S-a eschivat cu mișcări specifice de handbal'/ VIDEO


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii