Mergi direct la conținut »
Instagram va lansa o aplicație de shopping
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie

Instagram va lansa o aplicație de shopping

Instagram va lansa o aplicație de shopping, scrie The Verge, care citează surse din cadrul companiei. Numită IG Shopping, aceasta va permite utilizatorilor să parcurgă liste de produse oferite de către comercianții pe care îi urmăresc pe Instagram și vor putea achiziționa bunurile direct din aplicație.

De Daniel Ionașcu,

Mai bine de 25 de milioane de companii au conturi pe Instagram, iar 2 milioane dintre acestea sunt firme de publicitate.

IG Shopping vine să completeze ecosistemul tot mai mare al Instagram. Pe lângă aplicația principală, devenită un Rai pentru cei pasionați de modă, compania a lansat recent și IGTV, care se vrea un competitor pentru YouTube.

De asemenea, Instagram testează și o aplicație de mesagerie, numită Instagram Direct. Pe lângă acestea, mai oferă și aplicațiile Boomerang from Instagram și Layout from Instagram, care oferă colaje și filtre pentru fotografii.

Peste un miliard de utilizatori

Instagram a depășit un miliard de utilizatori și este una dintre cele mai bune investiții făcute de către Mark Zuckerberg. Facebook a cumpărat Instagram cu un miliard de dolari în 2012, iar acum valorează peste 100 de miliarde de dolari, având mai mulți utilizatori decât Twitter și Snapchat la un loc.

Close
Închide
  Close