Mergi direct la conținut »
Inundații la Aeroportul "Henri Coandă" Bucureşti. Apa s-a infiltrat în terminalul de pasageri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Inundații la Aeroportul "Henri Coandă" Bucureşti. Apa s-a infiltrat în terminalul de pasageri

Inundații la Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti. Apa s-a infiltrat în terminalul de pasageri

În urma ploilor torențiale de vineri seara, în terminalul de pasageri al Aeroportului Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti au apărut, local, infiltraţii de apă, inclusiv în zone tranzitate de către pasageri.

„Ca efect al ploilor torenţiale din seara zilei de 31 mai, în terminalul de pasageri al Aeroportului Internaţional Henri Coandă au apărut, local, infiltraţii de apă, inclusiv în zone tranzitate de către pasageri sau însoţitori ai acestora”, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Reprezentanții CNAB spun că ”Echipele tehnice din aeroport au intervenit imediat pentru remediere, inclusiv pentru decolmatarea unor sifoane şi conducte de scurgere a apelor meteorice de pe terasele terminalului, asupra cărora nu s-au efectuat lucrări de întreţinere de mai multi ani”.

Intervenţiile vor continua şi în zilele următoare, până la eliminarea completă a posibilităţii de apariţie a unor noi infiltraţii.


Citește și: UPDATE | Papa Francisc și-a încheiat prima zi din vizita în România. Suveranul Pontif i-a salutat pe credincioși din papamobil deși plouă torențial | FOTO/VIDEO


 

Close
Închide
  Close