Mergi direct la conținut »
iPhone 9 se lansează azi. Cât costă noul smartphone produs de Apple
Ştiri Libertatea > Ştiri > iPhone 9 se lansează azi. Cât costă noul smartphone produs de Apple

iPhone 9 se lansează azi. Cât costă noul smartphone produs de Apple

iPhone 9 se lansează marți, 12 septembrie, și va fi prezentat, alături de noile modele, la Teatrul Steve Jobs din Cupertino, California. Fanii iPhone au început deja să caute cât costă noul iPhone pentru că deja pot fi plasate precomenzi pe Internet.

A sosit ziua importantă din an pentru fanii Apple. Compania din Cupertino, care a introdus pe terminalele sale celebrul „breton”, va prezenta marți noile modele de iPhone în cadrul unui eveniment organizat în Teatrul Steve Jobs din Apple Park, începând cu ora 20 (ora României).

Surse din Germania, citate de gadget.ro, susțin că noile smarphone-uri se vor numi iPhone 9, Xs şi Xs Max şi vor avea preţuri de pornire asemănătoare celor practicate anul trecut.

 • iPhone 9 –799 euro;
 • iPhone Xs –909 euro;
 • iPhone Xs Max –1149 euro.

Cel mai ieftin va fi iPhone 9 în versiunea de bază cu o capacitate de stocare de 64 GB şi preţ de 799 euro, în timp ce modelul cel mai scump va fi iPhone Xs Max cu 512 GB spaţiu de stocare şi cu un preţ ce se va situa în jurul valorii de 1500 euro.

În România, retailerul QuickMobile a listat deja cu status de precomandă toate modelele. Acestea nu sunt însă prețurile oficiale, notează sursa citată.

 • iPhone 9 de 64 GB – 3799 lei;
 • iPhone 9 de 256 GB – 4599 lei;
 • iPhone Xs de 64 GB – 4849 lei;
 • iPhone Xs de 256 GB – 5649 lei;
 • iPhone Xs de 512 GB – 6499 lei;
 • iPhone Xs Max de 64 GB – 5399 lei;
 • iPhone Xs Max de 256 GB – 6199 lei;
 • iPhone Xs Max de 512 GB – 6999 lei.

Cum arată iPhone 9 și iPhone XS

Este de așteptat ca Apple să rețină senzorul de recunoaștere facială pe toate cele trei modele noi, inclusiv cu infamul notch, atât de criticat de utilizatori, dar atât de copiat de alte companii (cu excepția Samsung și HTC).

Ce ce întâmplă cu apa caldă și căldura în București. Transferul serviciilor de la falimentarul RADET la compania Termoenergetica, decisă de CGMB
Recomandări

Ce ce întâmplă cu apa caldă și căldura în București. Transferul serviciilor de la falimentarul RADET la compania Termoenergetica, decisă de CGMB

De asemenea, este de așteptat ca Apple să renunțe la senzorul de amprentă de pe iPhone 9. Acesta din urmă ar urma să aibă doar o cameră în spate, iar celelalte două să aibă camere duale.

Apple va reduce prețul pentru modelele de top și le va face disponibile mai repede pentru a nu întâmpina din nou situația de anul trecut, când lipsa de componente a făcut ca iPhone X să fie disponibil doar din noiembrie.

9to5Mac a prezentat și fotografiile celor două iPhone XS, puse unul peste altul. Acestea au culoare aurie.

Despre acestea mai știm că vor avea o baterie în forma literei L, care vor fi produse de către LG Chem.

Acestea vor veni cel mai probabil cu sistemul de operare iOS 12.

Apple Watch 4, MacBook Air și Mac Mini

Pe lângă noua generație iPhone, Apple va mai lansa și Apple Watch 4, un ceas inteligent cu îmbunătățiri față de generația trecută.

Liniște, zâmbește președintele! Ce promitea Klaus Iohannis în 2014 și ce face azi
Recomandări

Liniște, zâmbește președintele! Ce promitea Klaus Iohannis în 2014 și ce face azi

Concomitent, este de așteptat că Apple să lanseze tot în această toamnă, posibil în cadrul aceluiași eveniment, un nou MacBook Air și un nou Mac Mini. Acestea nu au mai fost modernizate din 2015 (MacBook Air) și 2014 (Mac Mini).

Pe de altă parte, Apple are tendința de a separa lansările pe sisteme de operare, astfel că iPhone ar urma să fie lansat cu Apple Watch 4, pe când Mac-urile ar urma să aibă o dată proprie de lansare.

Sursa foto: MKBHD via Forbes


Citește și Capii celei mai mari rețele de trafic de heroină din București au fost prinși! Unul din ei și-a transformat restaurantul în depozit pentru droguri


 

Close
Închide
  Close