MENIU CAUTĂ
, de Daniel Ionașcu

Samsung Galaxy Note 9 vrea să atragă consumatorii cu jocul Fortnite și un parteneriat cu Spotify

Distribuie

Samsung Galaxy Note 9 vrea să atragă consumatorii cu jocul Fortnite și un sistem de răcire performant, acesta marcând o cotitură în oferta Samsung, fiind prima dată când gigantul coreean oferă produse destinate pasionaților de jocuri, conform Reuters.

Fortnite este un adevărat hit, având peste 125 de milioane de jucători care se luptă pe o hartă interactivă. Acesta este disponibil pe calculatoare, console și dispozitivele Apple, fiind prima oară când este disponibil pe un smartphone Android.

Galaxy Home și Galaxy Watch

De asemenea, Samsung a anunțat un parteneriat cu Spotify. De altfel, Samsung a prezentat la New York atât noul Samsung Galaxy Note 9, cât și Samsung Galaxy Watch și boxa inteligentă Galaxy Home. Aceasta din urmă vine cu asistentul virtual Bixby și concurează atât cu Amazon Echo, cât și cu Google Home și Apple HomePod. Samsung a anunțat că integrează Spotify în toate dispozitivele sale, știre care a făcut ca acțiunile Spotify să crească cu 5%.

Primul telefon cu 1 TB pentru stocare

Revenind la Galaxy Note 9, acesta este primul smartphone care poate ajunge la 1 TB pentru stocare. Mai precis, există două variante ale Note 9: una cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB pentru stocare și alta cu 8 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare, exact cum a scris Libertatea în urmă cu câteva zile.

Cuplând acest lucru cu faptul că slotul de card MicroSD este disponibil în continuare, rezultă că Note 9 poate atinge 1 TB pentru stocare, fiind primul telefon din lume care ajunge la acest prag.

Mai mult RAM înseamnă posibilitatea de a rula în același timp mai multe aplicații, iar mai mult spațiu de stocare este perfect pentru jocuri, muzică sau filme 4K.

S Pen, pe post de telecomandă

Sistemul de operare este Android Oreo, bateria este majorată la 4.000 mAh, iar S Pen poate fi folosit acum drept telecomandă la realizarea de fotografii.

Preț piperat

Prețul este de 999 de dolari pentru varianta ieftină și 1.250 de dolari pentru cea maximă. În Uniunea Europeană prețurile vor fi 999 de euro și 1.250 euro.

Grupul chinez Huawei estima recent că va ajunge cel mare producător de smartphone-uri din lume în cel de-al patrulea trimestru al acestui an.

Samsung a anunțat de curând că va investi 22 de miliarde de dolari în următorii ani în inteligență artificială, tehnologie 5G, electronică auto și biotehnologii, pe măsură ce vânzările de smartphone-uri se plafonează.

Samsung Galaxy Note 9

Citește mai multe despre Samsung, Samsung Electronics și Smartphone pe Libertatea.

Comentarii