De Răzvan Mihalașcu,

Pentru a identifica victimele, anchetatorii colectează probe ADN de la rudele pasagerilor ucraineni care au murit în accidentul aviatic din Iran, mai precizează Cabinetul liderului de la Kiev.

„Este prea devreme pentru detalii specifice ale investigaţiei”, se arată în comunicatul președinției ucrainene.

De asemenea, Iranul a invitat o echipă de specialiști din cadrul companiei producătoare Boeing pentru a lua parte la ancheta referitoare la prăbușirea avionului companiei Ukraine International Airlines, conform Mediafax.

Statele Unite, Canada și Australia suspectează că avionul a fost doborât de Iran. Autoritățile de la Teheran neagă acuzațiile.

Toate cele 176 de persoane aflate la bordul avionului care zbura de la Teheran spre Kiev au murit după prăbuşirea aeronavei.

FOTO: EPA

Citeşte şi:

Documentele MAE român arată că Meleșcanu a mințit și în 1989, și acum. În fața diplomaților străini, el numea crimele de la Timișoara ”zvonuri colportate în scopuri dușmănoase”

Am mers pe urmele unei reclame înșelătoare apărute în propriul ziar, după sesizarea unui cititor. Cum sunt escrocați oamenii cu ochelari-binoclu „miraculoși”!

Poliția va face verificări în cazul statuetei „Venus de Piatra Neamț”. Arheologii nu au anunțat descoperirea artefactului, deși erau obligați prin lege

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor