MENIU CAUTĂ

FOTO | Irina Tănase, declarație de dragoste pentru Liviu Dragnea pe Instagram

Distribuie

Iubita lui Liviu Dragnea a postat pe contul ei de pe Instagram o imagine în care apare alături de liderul PSD într-un moment tandru. 

Irina Alexandra Tănase, în vârstă de 25 de ani, a postat pe rețeaua de socializare o fotografie în care apare sărutându-se cu Liviu Dragnea.

Momentul tandru ar fi avut loc la Caracal, la nunta fiicei vicepremierului PSD, Paul Stănescu. La eveniment au participat mai mulți membrii ai partidului social-democrat.

Irina și Liviu Dragnea (sursă foto Facebook)

Irina și Liviu Dragnea (sursă foto Facebook)

Nu este pentru prima oară când Irina Tănase publică pe Instagram imagini cu momentele petrecute alături de iubitul ei cu care se zvonește că se va căsători. Luna trecută Irina a publicat pe rețeaua socială mai multe poze în care apare alături de Liviu Dragnea, în timpul unei vizite la fabrica de ceasuri Ulysse Nardin din Elveția.

Deși este foarte tânăra, Irina Tănase are ceva experiență de viață. Ea a lucrat în cadrul firmei Asesoft International, deținută de Sebastian Ghiță, pe când era studentă Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice.

În 2013, a fost remarcată în urma unei acțiuni de voluntariat și a fost cooptată de Andrei Dolineaschi, la acea vreme secretar general al PSD, pentru a organiza congresul PSD din 20 aprilie. În luna octombrie a aceluiași an, Irina a fost angajată la Ministerul Dezvoltării, în funcția de secretar de cabinet, iar opt luni mai târziu a devenit asistenta lui Liviu Dragnea, potrivit declarației de interese de la acea dată.

Jurnaliștii de la Rise Project scriau în vara lui 2017 despre tânără că este secretara lui Dragnea și că liderul PSD a dus-o de mai multe ori în Brazilia. Prima oară a ajuns acolo când avea 21 de ani și devenise de două luni secretara lui.


EXCLUSIV / Cine este românul răpit în Libia. Soarta lui, încă sub semnul întrebării


 

Citește mai multe despre Irina Alexandra Tănase, irina tanase, Liviu Dragnea și paul stanescu pe Libertatea.

Comentarii