Mergi direct la conținut »
Jaf armat, în direct, la un post de radio din Brazilia. În studio se afla și Miss Sao Paolo (VIDEO)
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Jaf armat, în direct, la un post de radio din Brazilia. În studio se afla și Miss Sao Paolo (VIDEO)

Jaf armat, în direct, la un post de radio din Brazilia. În studio se afla și Miss Sao Paolo (VIDEO)

Un jaf armat a avut loc în seara zilei de 2 aprilie, chiar în direct, la un post de radio din Sao Paolo, în Brazilia. Trei atacatori cu feţele acoperite au năvălit în studio şi au luat tot ce au prins, dar în special telefoanele mobile ale realizatorilor și invitaților.

De Dragoș Tănase,

În momentul jafului, în studio se afla şi Miss Sao Paulo, care se afla alături de echipa sa. Aceștia au crezut, iniţial că sunt doar victimele unei farse, dar totul a devenit serios atunci când au realizat că în fața lor se află atacatori reali.

Aceștia i-au ameninţat cu pistoale și le-au spus că îi omoară dacă nu le dau la telefoanele mobile, ceasurile, bijuteriile şi bani, notează WPTV.

Hoţii au fugit cu prada, înainte de sosirea poliţiștilor, fără să rănească pe cineva. Transmisiunea era televizată, în acel moment, așa că totul a fost surprins de camerele TV.

ATENȚIE, imagini care vă pot afecta emoțional!

La începutul acestui an, un turist suedez a fost jefuit și împușcat pe o stradă din Buenos Aires! Un picior i-a fost amputat.

FOTO & VIDEO: Daily Mail


Citește și… Doi români au jefuit un magazin din Italia, după ce au spart vitrina cu o mașină furată. Imagini din timpul jafului spectaculos / VIDEO

VIDEO | Jaf armat la o sală de jocuri din Pitești! Hoții înarmați au intrat chiar când angajata localulului număra banii strânși peste noapte


Close
Închide
  Close