MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Doi români au jefuit un magazin din Italia, după ce au spart vitrina cu o mașină furată. Imagini din timpul jafului spectaculos / VIDEO

Distribuie

Doi români au fost arestați de poliția din Italia, după ce au fost acuzați că sunt autorii jafului dintr-un magazin din centrul orașului Padova. Indivizii au spart victima cu ajutorul unei mașini furate și apoi au sustras haine în valoare de 40.000 de euro.

Românii arestați sunt Iulian Vintilă (39 de ani) și Marian Neagu Bulmaga (37 de ani), ambii cu antecedente pentru furt. Pentru a da spargerea de la magazinul Duca DAosta din Padova, comisă în 16 noiembrie 2018, cei doi au ajuns în Padova cu o mașină pe care o închiriaseră din Torino. Mai apoi, au furat un autoturism Alfa Romeo pe care l-au folosit la jaf.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care românii au intrat cu mașina în vitrina magazinului pe care au distrus-o. Mai apoi, bărbații au coborât din mașină și au furat haine, în valoare de 40.000 de euro.

Indivizii s-au făcut nevăzuți, iar abia săptămâna aceasta au fost identificați și arestați de carabinieri. Hainele sutrase nu au fost recuperate deoarece au fost trimise în România, scrie publicația italiană Il Gazzettino, citată de Rotalianul.

Săptămâna aceasta, 13 deținuți români din Italia, aduși în țara noastră cu avionul. Este vorba despre persoane condamnate pentru viol, crimă și sclavie.

sursă foto: Il Gazzettino


Citește și: 

VIDEO / Preţuri supraevaluate de peste zece ori pentru testarea instalațiilor electrice ale Direcției Protecția Copilului Sector 6

Narcos Delta Dunării! Reportaj realizat de Patrick André de Hillerin în locul unde s-a capturat o tonă de cocaină

Cu viața pre moarte călcând. Reporter la ambele capete ale unei întâmplări dramatice: familia care a donat ficatul unui băiețel de 7 ani și femeia care a primit o nouă șansă la viață


 

Citește mai multe despre Italia și jaf pe Libertatea.

Comentarii