Mergi direct la conținut »
Tentativă de jaf la banca din Brașov prădată în decembrie. Atunci, hoții au aruncat în aer bancomatul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tentativă de jaf la banca din Brașov prădată în decembrie. Atunci, hoții au aruncat în aer bancomatul

Tentativă de jaf la banca din Brașov prădată în decembrie. Atunci, hoții au aruncat în aer bancomatul

O tentativă de jaf a avut loc la o bancă din Brașov, unde în luna decembrie a fost aruncat în aer un bancomat. Un individ cu fața acoperită și cu un obiect în mână a pătruns în interiorul sucursalei bancare și apoi a ieșit, în fugă. Polițiștii încearcă acum să-l identifice

De Mihai Niculescu,

A fost vizată aceeași bancă din cartierul brașovean Răcădău la care a fost aruncat în aer un bancomat, în urmă cu câteva luni, o sucursală CEC Bank, relatează mytex.ro. Atunci, trei hoţi au aruncat în aer un bancomat şi s-au făcut nevăzuţi cu 160.000 de lei. Nu au fost prinși până acum.

Marți, un individ cu cagulă pe față a intrat în sucursală, apoi a ieșit în fugă.

Astăzi, în jurul orei 16.00, IPJ Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană care avea fața acoperită și un obiect în mână, a pătruns într-o unitate bancară, situată pe raza municipiului Brașov. Fără să exercite acte de violență și fără să-și însușească vreo sumă de bani, persoana în cauză a părăsit în fugă locația. Polițiștii efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și stabilirii stării de fapt”, a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Sursa foto: mytex.ro


Citește și: FOTO&VIDEO/ Explicația halucinantă a primarului care a turnat bere peste cadavrul unui urs: „Acasă când tai porcul primul pahar de țuică îl torn peste el. Așa am făcut și aici”


 

Close
Închide
  Close