Mergi direct la conținut »
Tentativă de jaf la banca din Brașov prădată în decembrie. Atunci, hoții au aruncat în aer bancomatul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Tentativă de jaf la banca din Brașov prădată în decembrie. Atunci, hoții au aruncat în aer bancomatul

O tentativă de jaf a avut loc la o bancă din Brașov, unde în luna decembrie a fost aruncat în aer un bancomat. Un individ cu fața acoperită și cu un obiect în mână a pătruns în interiorul sucursalei bancare și apoi a ieșit, în fugă. Polițiștii încearcă acum să-l identifice

De Mihai Niculescu,

A fost vizată aceeași bancă din cartierul brașovean Răcădău la care a fost aruncat în aer un bancomat, în urmă cu câteva luni, o sucursală CEC Bank, relatează mytex.ro. Atunci, trei hoţi au aruncat în aer un bancomat şi s-au făcut nevăzuţi cu 160.000 de lei. Nu au fost prinși până acum.

Marți, un individ cu cagulă pe față a intrat în sucursală, apoi a ieșit în fugă.

Astăzi, în jurul orei 16.00, IPJ Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană care avea fața acoperită și un obiect în mână, a pătruns într-o unitate bancară, situată pe raza municipiului Brașov. Fără să exercite acte de violență și fără să-și însușească vreo sumă de bani, persoana în cauză a părăsit în fugă locația. Polițiștii efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și stabilirii stării de fapt”, a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Sursa foto: mytex.ro


Citește și: FOTO&VIDEO/ Explicația halucinantă a primarului care a turnat bere peste cadavrul unui urs: „Acasă când tai porcul primul pahar de țuică îl torn peste el. Așa am făcut și aici”


 

Close
Închide
  Close