Mergi direct la conținut »
VIDEO / Jandarm lovit de protestatar. Noi imagini de la manifestaţia din Piaţa Victoriei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / Jandarm lovit de protestatar. Noi imagini de la manifestaţia din Piaţa Victoriei

VIDEO / Jandarm lovit de protestatar. Noi imagini de la manifestaţia din Piaţa Victoriei

Jandarm lovit de protestatar! Noi imagini de la manifestaţia din Paiţa Victoriei, de acum două zile, atunci când mai mulţi participanţi la mitingul de protest s-au îmbrâncit cu jandarmii.

De Remus Vlad,

În imaginile pe care le-am primit la redacţie se observă cum un bărbat loveşte cu palma şi îl îmbrânceşte pe unul dintre jandarmii care se afla în faţa lui, în misiune. Reprezentanţii Jandarmeriei Române au declarat, pentru Libertatea, că, în baza acestor imagini, vor sesiza organele competente pentru verificări.

îIn baza acestor imagini vom face verificări pentru identificarea persoanei agresive. Este un caz clar de ultraj, sunt provocări de care jandarmii au avut parte pe tot parcursul zilei de joi. Totul pentru ca forţele de ordine să reacționeze. Împotriva acestor persoane au fost îndreptate acțiunile noastre și mulțumim celor care s-au delimitat de acest tip de comportament”, ne-a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

Şase persoane amendate de jandarmi

Mii de oameni s-au adunat în Piața Victoriei, miercuri seara, pe 20 iunie, pentru a protesta față de adoptarea Codului de Procedură Penală (CPP). Proteste au avut loc și în țară, în această seară, în orașe precum Timișoara, Galați, Iași, Bacău, Brașov, Oradea, Constanța și Sibiu, după ce peste 1.000 de persoane au participat la un miting împotriva Guvernului, aseară, în Cluj.

Mai multe grupuri de protestatari au fost amendaţi de jandarmi după ce s-au îmbrâncit cu forţele de ordine. Printre cele şase persoane sancţionate s-a aflat şi un jurnalist german, Paul Arne Wagner.

.

 

Close
Închide
  Close