Mergi direct la conținut »
Jean Paler, încurajat de colegii de breaslă, după ce a anunțat că are grave probleme cu inima. „Trebuie să lupte”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Jean Paler, încurajat de colegii de breaslă, după ce a anunțat că are grave probleme cu inima. „Trebuie să lupte”

Jean Paler, încurajat de colegii de breaslă, după ce a anunțat că are grave probleme cu inima. „Trebuie să lupte”

Zilele trecute, Jean Paler a fost internat de urgență, după ce i s-a făcut rău din cauza problemelor cu inima, de care suferă de mai mult timp. Printre cei care sunt alături de actor, se află și  Alexandru Arșinel, care a vorbit pentru prima oară despre boala cu care se luptă colegul său de scenă.

Jean Paler este dependent de un defibrilator, inima lui funcționând la doar 30% din capacitate. Alexandru Arşinel i-a transmis lui Jean Paler  că trebuie să fie mai blând cu el, mai curajos şi mai optimist.

„Îmi pare rău de Jean că îşi trăieşte viaţa având o mare problemă şi trebuie să lupte cu această boală de care suferă. Cred că numai publicul, numai telespectatorii îl pot ajuta şi se poate şi el ajuta, să fie mai blând cu el, mai curajos, mai optimist. Optimismul şi râsul de multe ori vindecă boala”, a mărturisit Alexandru Arşinel la Antena Stars.

„Mă simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30% (…) pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. (…) Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente”, a declarat Jean Paler zilele trecute.

Citește și

Atenție, România! Ce arată ancheta lui Trump despre cum vrea Putin să influențeze alegerile din țări democratice

Close
Închide
  Close