Mergi direct la conținut »
Jean Paler, internat de urgență în spital. Actorul are probleme grave de sănătate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Jean Paler, internat de urgență în spital. Actorul are probleme grave de sănătate

Jean Paler, internat de urgență în spital. Actorul are probleme grave de sănătate

În urmă cu doar câteva zile, Jean Paler a fost internat de urgență în spital, după ce s-a simțit foarte rău. Celebrul actor de comedie are probleme la inimă, fiind internat cu diagnosticul fibrilație continuă.

Jean Paler este dependent de un defibrilator, inima lui funcționând la doar 30% din capacitate. Nu este prima dată când actorul a fost internat de urgență.

„Mă simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30% (…) pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. (…) Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente”, a declarat Jean Paler potrivit click.ro.

Chiar dacă pare greu de crezut, după 30 de ani dedicați scenei teatrului, Jean Paler nu câştigă nici măcar salariul minim pe economie. Dezvăluirea tristă a fost făcută chiar de acesta. Pensia actorului în vârstă de 55 de ani, este de 840 de lei, după 30 de ani de carieră. „Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, a spus Jean Paler recent.

Citește și

Afacerea marijuana! Omul care i-a băgat în Ministerul Sănătății pe afaceriștii din Israel: „Au un buget nelimitat. Venim cu toată expertiza, tot, tot, tot”

 

Close
Închide
  Close