Mergi direct la conținut »
Solistul The Prodigy a fost înmormântat. Sute de fani l-au condus pe Keith Flint pe ultimul drum (FOTO) Galerie foto
6imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Solistul The Prodigy a fost înmormântat. Sute de fani l-au condus pe Keith Flint pe ultimul drum (FOTO)

Solistul The Prodigy a fost înmormântat. Sute de fani l-au condus pe Keith Flint pe ultimul drum (FOTO)

Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, a fost înrmormântat sâmbătă, în Essex, acolo unde locuia și unde s-a și sinucis, pe 4 martie. Artistul, în vârstă de 49 de ani, a fost condus pe ultimul drum de sute de fani, dar și de colegii săi de trupă Keith Palmer, mai cunoscut sub numele de scenă Maxim, și Liam Howlett, care i-a adus un elogiu emoționant.

De Dragoș Tănase,

Printre ei s-a aflat și cea care i-a fost soție, DJ Mayuma Kai. Aceasta a suferit mult, a plâns și chiar a trebuit să fie susținută de cei din jur, de câteva ori, fiind dărâmată de durere.

Fanii au organizat o petrecere imensă în onoarea lui Keith Flint, stropită cu alcool din belșug, într-o celebrare a vieții sale, relatează dailymail.co.uk.

Mai mult, atunci când sicriul de culoare neagră a fost băgat în biserica Sf. Maria din Bocking, unde a avut loc un serviciu religios privat, pe ritmurile melodiei „Out of Space”, în timp ce fanii strigau „Vei trăi pentru totdeauna”, „Suntem cu tine” și „te iubim”.

„Keith a fost mereu brutal de cinstit și nu se temea de nimic. Mi-a spus, odată… ‘Când vine momentul, nu mi-e frică să apăs butonul’. Keith, ai fost un om pentru oameni, un om integru, direct căruia nu îi era frică să spună ce are de spus”, a fost mesajul colegului său de trupă Liam Howlett, care a venit cu soția sa, Natalie Appleton.

Elogiul emoționant al cestuia a fost citi de bunul prieten al lui Keit, actorul Paul Kaye, din „Game of Thrones”.

Keith Flint a fost găsit mort în locuința sa din Dunmow, Marea Britanie, pe 4 martie. Colegii acestuia au confirmat decesul, într-un mesaj în care anunță că solistul trupei The Prodigy s-a sinucis.

FOTO – EPA


Citește și… Motivul pentru care solistul The Prodigy ar fi decis să-și pună capăt zilelor

FOTO | Keith Flint, solistul Prodigy, avea o iubită secretă de care se despărțise cu câteva zile înainte să moară

Solistul de la The Prodigy s-a spânzurat! Rezultatele preliminare ale autopsiei au fost făcute publice


Close
Închide
  Close