De Andreea Radu,

Starul Prodigy a avut o relație care a durat doi ani cu Faye Kelbie, o femeie de 43 de ani, mamă a trei copii. Cei doi s-au despărțit cu câteva săptămâni înainte de moartea lui Flint, dar ar fi luat legătură cu câteva zile înainte de tragedie, potrivit The Sun.

Keith Flint și Faye Kelbie s-au cunoscut prin niște prieteni în Essex. Una dintre cunoștințe a declarat că femeia cu care solistul avusese o relație este devastată după moartea acestuia.

Keith Flint ar fi avut o relație secretă cu Faye Kelbie (Foto Facebook)

„Keith a făcut parte din viața ei mai mult de doi ani și ea l-a adorat. S-au despărțit pentru că ei îi era greu cu timpul pe care el îl petrecea plecat în turneu.

Faye își dorește doar să fi știut amploarea nefericirii lui și al problemelor pe care acesta le avea. Ar fi făcut tot ce ar fi putut pentru a-l ajuta. Dar cred că Flint s-a hotărât să termine cu totul acum câteva săptămâni”, a spus o sursă pentru presa britanică.

Despărțirea solistului de soția lui, Mayumi Kai, ar fi avut loc acum trei ani, înainte ca el să înceapă o relație cu Faye.

Membrii trupei The Prodigy şi-au exprimat într-un comunicat „starea profundă de şoc şi tristeţe” faţă de moartea lui Keith Flint, pe care l-au considerat „un pionier, un inovator şi o legendă” a muzicii.

Foto: Hepta


Imagini sfâșietoare cu Cornel Constantiniu, la Teatrul Național. Temișan a coborât de pe scenă pentru a-i șterge lacrimile