Mergi direct la conținut »
Imagini sfâșietoare cu Cornel Constantiniu, la Teatrul Național. Temișan a coborât de pe scenă pentru a-i șterge lacrimile
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Imagini sfâșietoare cu Cornel Constantiniu, la Teatrul Național. Temișan a coborât de pe scenă pentru a-i șterge lacrimile

Momente de emoție pură și ropote de aplauze la Teatrul Național București, pentru decanul muzicii ușoare Cornel Constantiniu! În ciuda imposibilității de a se deplasa singur, marele artist a fost prezent, zilele trecute, la concertul dedicat lui Aurelian Andreescu și susținut de Aurelian Temișan.

De Florian Gheorghe,

Transportat în scaunul său cu rotile, apoi purtat pe brațe până la fotoliul din sala mare în care a fost așezat, Cornel Constantiniu, care suferă de 25 de ani de Parkinson, a ascultat cu lacrimi în ochi piesele lui Aurelian Andreescu, fostul său bun prieten, considerat cea mai mare voce a muzicii ușoare românești.

Prezent la TNB alături de soția sa, actrița Doinița Constantiniu, interpretul a fost emoționat până la lacrimi când artiștii prezenți la eveniment – Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Marius Țeicu ori Dorin Anastasiu – l-au aplaudat la unison. A fost momentul în care Aurelian Temișan a coborât de pe scenă în public pentru a-l îmbrățisa pe „cel mai special” spectator al său, singurul în viață din triada de aur a muzicii ușoare formată cândva de Cornel Constantiniu, Dan Spătaru și Aurelian Andreescu.

„Am trăit cel mai mare vis muzical din cei 30 de ani petrecuți pe scenă, acest spectacol. L-am omagiat pe Aurelian Andreescu, un artist pe care-l divinizez și care a fost prieten cu tatăl meu. Au răspuns la invitația mea toți prietenii marelui artist, oameni care au avut încredere în mine și în acest proiect. În special maestrului Cornel Constantiniu”, ne-a mărturisit Aurelian Temișan despre concertul remember dedicat marelui artist care s-a stins în 1986 și care a făcut cunoscute marile succese „Merit eu”, „Oameni”, „Copacul” ori „Dorul”.

Citește și:

Andrei și Grațiela Duban, împreună acasă, împreună și pe scenă! Sunt protagoniștii unei piese de teatru despre “supraviețuirea în cuplu”

Close
Închide
  Close