Mergi direct la conținut »
Iohannis, dezlănţuit la Iaşi: "Avem infractori care încearcă să îndoaie justiția. Avem infractori în fruntea statului"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Iohannis, dezlănţuit la Iaşi: „Avem infractori care încearcă să îndoaie justiția. Avem infractori în fruntea statului”

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un apel, sâmbătă, la Iaşi, pentru participarea la referendumul pe justiţie, ava avea loc pe 26 mai, în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare. Şeful statului spune că a convocat acest referendum ca să dea şansa românilor să dea un răspuns clar "acestei nemernicii pesediste" şi a precizat că "avem infractori în fruntea statului, care încearcă să schimbe justiţia, pentru ei".

De Valentina Postelnicu,

„Trebuie să spunem lucrurile pe nume: avem infractori în fruntea statului. Aceştia încearcă să schimbe justiţia pentru ei, pentru a scăpa de justiţie şi foarte mulţi, oamenii de rând nu reacţionează încă suficient. Unii oameni încă un înțeleg că ceea ce fac PSD-iștii îi afectează pe toți, pe fiecare în parte. Unii cred că asta este, așa, o chestie care se întâmplă la București. Nu! Nemerniciile făcute de PSD-iști în justiție ne afectează pe toți”, a spus preşedintele.

El a arătat că de aceea a convocat acest referendum pentru Justiţie.

„Nu pentru că n-aveam ce să fac, aveam ce să fac. Am convocat acest referendum pentru a da șansa românilor să dea un răspuns clar PSD-iștilor”, a spus Klaus Iohannis.

El a mai spus că românii trebuie să meargă la vot. „Să înţeleagă pesediştii că România este altfel decât o văd ei, cu români care vor o justiţie dreaptă, o educaţie pentru tânăra generaţie şi nu pentru interese de partid, şi o ţară europeană”.


Citeşte şi:

Șefa Radio România Reșița a trimis carul radiodifuziunii să-i aducă mobilă din Serbia! Este același manager care l-a ajutat pe primarul condamnat definitiv pentru că a luat mită

Close
Închide
  Close