Mergi direct la conținut »
Alegeri europarlamentare 2019. Kovesi la ieșirea de la urne: ”Am venit să votez pentru justiție și pentru cinste”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Alegeri europarlamentare 2019. Kovesi la ieșirea de la urne: ”Am venit să votez pentru justiție și pentru cinste”

Alegeri europarlamentare 2019. Kovesi la ieșirea de la urne: ”Am venit să votez pentru justiție și pentru cinste”

Laura Codruța Kovesi a votat, duminică dimineață, la alegerile europarlamentare 2019 la o secție de votare din București.

La ieșirea de la urne, fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi a declarat: ”De când am împlinit 18 ai m-am prezentat la vot. Am venit să votez pentru justiție și pentru cinste”.

Întrebată despre faptul că în funcție de formațiunile politice care ajung ar putea să depindă alegerea sa pentru funcția de președinte al Parchetului European, fosta șefă a DNA a refuzat să comenteze, spunând că ”Despre șefie și candidatură discutăm altă dată”.

Alegeri Europarlamentare 2019 în România. Românii cu drept de vot, aproape 19 milioane, sunt așteptați la urne duminică, 26 mai, între orele 7 și 21, pentru a-i alege pe reprezentanții României în Parlamentul European. Peste 450 de candidaţi, reprezentanţi ai unor formaţiuni politice sau independenţi, îşi dispută cele 33 de mandate de europarlamentari la alegerile de duminică.


Citește și: Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai


 

Close
Închide
  Close