La ce oră se publică notele la bacalaureat 2020

Rezultatele la examenul de bacalaureat vor fi publicate marți, până în ora 12.00, potrivit calendarului examenului, aprobat de Ministerul Educației. În aceeași zi, până la ora 20.00, și miercuri, în intervalul 8.00-12.00, elevii nemulțumiți de note pot depune contestații.

O premieră în acest an, contestațiile la Bac 2020 pot fi depuse și online, pe adresa de e-mail oficială a instituției unde a fost susținut examenul de bacalaureat.

Când se publică rezultatele finale la Bac 2020

Potrivit calendarului examenului de bacalaureat 2020, contestațiile vor fi soluționate în perioada 1-4 iulie, iar rezultatele finale la Bac 2020 vor fi publicate pe 5 iulie.

Rezultatele la Bac 2020 sunt anonimizate, iar elevii le vor putea accesa folosind codul unic primit în momentul susținerii examenelor.

Sesiune specială Bac 2020. Când au loc examenele

Anul acesta, va fi organizată o a doua sesiune de bacalaureat pentru elevii care nu s-au putut prezenta la prima sesiune din cauza COVID-19. La examenele din acest an, nu au putut participa elevii care au avut temperatura mai mare de 37,3 grade.

Când au loc examenele din sesiunea specială Bac 2020:

  • 6 iulie 2020 – Limba şi literatura română – proba E a) – proba scrisă
  • 7 iulie 2020 – Proba obligatorie a profilului – proba E c) – proba scrisă
  • 8 iulie 2020 – Proba la alegere a profilului şi a specializării – proba E d) – proba scrisă
  • 9 iulie 2020 – Limba şi literatura maternă – proba E b) – proba scrisă

Primele rezultate la Bac 2020, sesiunea specială, se vor afișa pe 10 iulie. Rezultate finale vor fi publicate pe 12 iulie.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

Cum ajunge un liceu să nu aibă niciun promovat la Bac: elevii se învinovățesc singuri, profesorii susțin că fac tot ce pot. Un fost ministru al educației arată însă cu degetul spre dascăli

Probleme pentru prima generație de copii cu CES care beneficiază de locuri speciale în licee: în 10 județe nu s-au afișat locurile, deși înscrierea începe marți, iar în 6 județe sunt prea puține

Unde se publică notele la BAC 2020. Rezultatele la Bacalaureat vor fi anonimizate

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI