MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2017 12:08

Licitații Imobiliare.ro: pensiune la munte, preț de apartament!

Distribuie

Ai ceva bani puși deoparte și ești în căutarea unei proprietăți pretabile pentru o investiție? Te gândești, chiar, să pornești o afacere? Piața executărilor silite poate oferi reale oportunități!

Un exemplu interesant pe acest segment este dat de pensiunea din imagine, disponibilă spre vânzare pe Imobiliare.ro. Prețul de pornire la licitație este de 46.400 de euro – sumă ce ar fi suficientă, spre exemplu, pentru achiziția unui (modest) apartament cu două camere, în Capitală sau într-unul dintre marile orașe ale țării. Situată în județul Sălaj, satul Bogdana, vila are o suprafață de 413 metri pătrați, fiind structurată pe parter și mansardă. Dincolo de casa în sine, un atu important al proprietății este reprezentat de terenul generos, în suprafață de aproximativ 7.400 de metri pătrați – acesta se pretează atât amenajării unor facilități de petrecere a timpului liber, cât și construcției unor imobile complementare. În consonanță cu localizarea proprietății, la poalele munților Apuseni, terenul disponibil potențează mult potențialul turistic al acestei oferte.

Vezi oferta în detaliu!

Prin comparație cu ofertele de pe piața liberă, proprietățile executate silit pot fi foarte atractive pentru cumpărătorul final. Principalul avantaj este, desigur, cel financiar, dat fiind că prețul de pornire pentru o proprietate scoasă la licitație poate fi și cu 50% mai mic decât valoarea de piață a acesteia (rezultată în urma evaluării). Un fapt interesant este că metodele de finanțare disponibile potențialilor cumpărători sunt variate – astfel, se acceptă nu doar plățile cash, ci și achizițiile prin credit ipotecar sau chiar Prima Casă.

Vrei să fii la curent cu noile licitații? Vizitează Platforma de Executări Silite de pe Imobiliare.ro!

Comentarii