Mergi direct la conținut »
Linia 41 a fost blocată, miercuri, dar STB nu a introdus o linie-navetă. Care e explicația
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Linia 41 a fost blocată, miercuri, dar STB nu a introdus o linie-navetă. Care e explicația

Linia 41 a fost blocată, miercuri, dar STB nu a introdus o linie-navetă. Care e explicația

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, că circulaţia liniei 41, una dintrele cele mai aglomerate din București, a fost blocată, în dimineața zilei de miercuri, 7 noiembrie, din cauza unui tramvai defect, la ieşirea din Pasajul Lujerului, sensul către Piaţa Presei Libere.

Blocajul a durat 16 minute, între 8:35 şi 8:51, dar – conform procedurii STB – se introduce linie-navetă de autobuze doar în cazul în care circulaţia nu se reia într-o jumătate de oră.

Problema e că astfel de incidente sunt tot mai dese, pe această linie de tramvai foarte solicitată. În luna septembrie, din aceeași cauză ca și azi, tramvaiele liniei 41 au fost blocate, minute în șir, în zona Ghencea.

În iulie, circulaţia liniei 41 a fost blocată, din cauza unei avarii la reţeaua de contact. Mai devreme cu două luni, Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost blocată de o mașină suspendată pe linie.

  • FOTO – Arhivă

Citește și… Andreea Mantea se mută în Turcia, cu fiul ei și cu bona! Șase luni de „exil” pentru reality-show-ul „Puterea dragostei”


Close
Închide
  Close