MENIU CAUTĂ

Circulaţia liniei 41 a fost blocată, miercuri dimineaţa, din cauza unei avarii la reţeaua de contact

Distribuie

Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost blocată, în dimineaţa zilei de miercuri, 25 iulie,, din cauza unei avarii la reţeaua de contact, iar Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a decis înfiinţarea liniei navetă de autobuze 641 pentru preluarea călătorilor, între Ghencea și Piaţa Presei Libere.

„Pe strada Braşov/Bulevardul 1 Mai, la Tricodava, este o avarie în reţeaua de contact, ceea ce a produs blocarea troleibuzelor liniilor 69, 90, 93 şi a tramvaielor liniei 41, sens spre Ghencea”, informa RATB, în jurul orei 8:00, într-o postare pe Twitter.

RATB a anunţat ulterior că s-a înfiinţat linia naveta de autobuze 641, între Terminalul Ghencea și Terminalul Piaţa Presei Libere. RATB a anunțat, tot pe Twitter, că în jurul orei 09.00 circulația tramvaielor 41 a revenit la normal.

Linia de tramvai 41, numită și „metrou ușor”, se blochează des, fie iarnă sau vară, din diferite cauze… șoferi și pietoni neatenți, fenomene meteo extreme sau probleme tehnice. Iată doar câteva exemple:


Citește și: Averile femeilor din Guvernul Dăncilă: case de vacanță, apartamente, terenuri, investiții, mașini și bijuterii


Citește mai multe despre Ghencea, linia 41, RATB și retea pe Libertatea.

Comentarii