Mergi direct la conținut »
Lista trenurilor anulate pe 2 martie, din cauza vremii

Lista trenurilor anulate pe 2 martie 2018, din cauza vremii. CFR Călători anunță că renurile intră treptat în graficele normale de circulație. La această oră, traficul este deschis pe toate magistralele, nu sunt trenuri blocate, circulația fiind adaptată în continuare la condițiile de iarnă. 

În cursul acestei zile vor mai fi anulate unele trenuri, din cauza conțiilor meteo nefavorabile, anunță CFR Călători.

Lista trenurilor anulate pe 2 martie 2018 poate fi consultată AICI

Recomandări pentru pasageri:

Înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor la personalul nostru din gări sau:

-0219521 – INFO CFR (trafic intern).
-numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe wwww.cfrcalatori.ro la secțiunea Informații telefonice.
– 021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti;
– în aplicația INFO TREN ÎN CIRCULAȚIE (https://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
– verificați tabelele de sosire/plecare a trenurilor, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul CAMERE WEB;
– https://www.facebook.com/CFRCalatori.ro/
– https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Cod portocaliu prelungit

Codul portocaliu de ger şi ninsori consistente a fost prelungit până pe 4 martie, potrivit ANM. Capitala şi mai multe judeţe din ţară vor fi afectate de noul val de răcire accentuată a vremii.

Până pe 4 martie, la ora 10:00, temporar vor fi precipitații în majoritatea regiunilor. Va ninge, dar vor fi și perioade în care se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ploaie cu depunere de polei, în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Banat și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Ninsorile vor fi moderate cantitativ, îndeosebi în sud-vestul țării, iar în zona Munților Banatului și în cea de vest a Carpaților Meridionali se va depune strat nou de zăpadă, mai consistent.


VIDEO EXCLUSIV|Medici cu salarii europene, pacienţi cu ”boli” româneşti. Vremurile se schimbă, ”plicul” rezistă

Close
Închide
  Close