13 Oct. 2017 16:32 , de Valentina Postelnicu

Liviu Dragnea, mărturisire despre Sevil Shhaideh: „A fost pe perfuzii”. Ce funcție i s-a oferit în Guvern

Distribuie

Liviu Dragnea, mărturisire despre Sevil Shhaideh: ”A fost pe perfuzii”, a spus președintele PSD, vineri, la sediul central al partidului, după demisia din funcție a ministrului Dezvoltării Regionale. Premierul Mihai Tudose a anunțat, vineri, că Sevil Shhaideh a primit o funcţie de consilier de stat în Guvern. Și Rovana Plumb a primit o funcție, după ce a plecat de la ministerul fondurilor europene. Ea va fi şi ea numită la conducerea Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputaților.

Întrebat dacă Sevil Shhaideh are probleme de sănătate grave după dosarul de la DNA, liderul PDS a răspuns: 'Da, perfuzii'.

El a continuat: 'Totuși e o femeie, indiferent cât ai fi de tare, când ești chemată la DNA și apare în presă ca vei fi reținută. Treci printr-o situație foarte delicată și Sevil Shhaideh nu nici într-o stare de sănătate foarte bună'.

Sevil Shhaideh a renunțat, joi noaptea, după ședința conducerii PSD, că renunță la mandatul de ministru.

Sevil Shhaideh este urmărită penal într-un dosar de corupție. Ea a fost citată la sediul Direcției Naționale Anticorupție, pentru a fi informată cu privire la calitatea de suspect în dosar.

În același dosar, procurorii DNA au cerut începerea urmării penale pe numele Rovanei Plumb, suspectată de complicitate la abuz în serviciu.

Sevil Shhaideh a fost propunerea pentru funcția de premier al României, după câștigarea alegerilor de către PSD, în decembrie 2016. Președintele a respins însă propunerea. Aceasta are 52 de ani și a fost aproape 20 de ani director de servicii în Consiliul Judeţean Constanţa. Puțini știu însă Sevil Shhaideh a avut grave probleme de sănătate.

În urmă cu mai mulți ani, Sevil Shhaideh a fost diagnosticată cu cancer. Afecţiunea lui Sevil Shhadieh era operabilă în străinătate, aşa că Nicuşor Constantinescu a ajutat-o şi a susţinut-o să se opereze. A scăpat de boală şi a rămas prietenă de familie cu preşedintele Consiliului Judeţean, scrie ctnews.ro.

Citește și: STUDIU/ Centrala de apartament, 'ucigașul tăcut' din casă. Concluzii îngrijoarătoare: mortalitatea a crescut de patru ori

Loading...
Comentarii