MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 23:28 , de Sorina Ionaşc

Liviu Dragnea, mesaj pentru diaspora. ”Nu vreau să transmit nimic protestatarilor”

Distribuie

Liviu Dragnea, mesaj pentru diaspora. ”Nu vreau să transmit nimic”, a răspuns, scurt, președintele PSD. A subliniat, totuși, Liviu Dragnea, faptul că, la protestele anterioare, ”jandarmii au fost răniți”.

Președintele PSD nu a vrut să transmită niciun mesaj românilor din diaspora care vor protesta, vineri, în Piața Victoriei.

”Nu vreau să transmit nimic. Îmi exprim doar speranța că vor fi proteste pașnice. În rest, fiecare decide ce vrea să facă”, a spus Liviu Dragnea, invitat la RTV.

Pe de altă parte, președintele PSD a vorbit despre posibilele violențe, spunând că este un miting politic.

”Forțele, știu că sunt pregătite. Jandarmii au fost bruscați, răniți, fără să provoace ei violență. Vom vedea mâine. E un miting politic. Nici măcar organizatorii nu și-l mai asumă”, a adăugat Liviu Dragnea.

Mitingul diasporei

Mâine, 10 august, mulți dintre românii plecați în străinătate vor reveni în țară pentru mitingul diasporei. Pe rețelele de socializare au apărut deja imagini cu românii, care și-au pus drapelul la mașină și au pornit către București.

Totul a pornit de pe Facebook și celelalte rețele sociale, iar românii de afară s-au pus de acord să vină în țară pentru a cere o Românie cu justiție adevărată, fără corupție și cu egalitate de șanse.

Citește mai multe despre anticoruptie, miting, piata victoriei și străinătate pe Libertatea.

Comentarii